Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Συγχαρητήρια - ΑΜΑ 10-11-2019

37ος  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κυριακή πρωί,  μέσα στο Καλλιμάρμαρο,  η βροχή μόλις είχε σταματήσει , κανείς δεν έφυγε μείναμε  Όλοι εκεί, περιμέναμε τον Πρώτο, τον Δεύτερο τον Τρίτο τους περιμέναμε Όλους. Γνωρίζαμε τι Θάρρος, τι Δύναμη και τι κουράγιο θα χρειαζότανε  ο κάθε Μαραθωνοδρόμος που στάθηκε στην αφετηρία του ιστορικού τόπου του Μαραθώνα  για να φτάσει στο Καλλιμάρμαρο.

Περιμέναμε και ζητωκραυγάζαμε στέλνοντας στον καθένα σας την αύρα της δικής μας  ενέργειας για να συνεχίσετε τη Μαραθώνια πορεία σας  μέχρι το τέλος.

Η μοναδική  Μαραθώνια  ιστορική διαδρομή γέμισε χαμόγελα, οι ψυχές μας  βγήκαν στο σεργιάνι, πιάστηκαν χέρι – χέρι όλες, η βροχή σταμάτησε, το αεράκι απάλυνε το σφίξιμο των χειλιών καθώς ο πόνος έφτανε στα όρια της ανθρώπινης αντοχής σας.

Δεν περιγράφεται όμως το μεγαλείο της  ματιάς σας καθώς αντικρίζατε στο βάθος το Καλλιμάρμαρο,  Είσαστε οι σημερινοί Νικητές, μας φέρατε το ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Είμαστε Εκεί γωνία Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας σας είδαμε   καθώς ισιώνατε το κορμί και βαδίζατε προς  το μοναδικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ελένη Μπερτσάτου


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001