Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας « ΖΕΥΣ » : Δράσεις Αλληλεγγύης με Περιβαλλοντική Συνείδηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 2 Απριλίου 2021

Η συνεχόμενη και διαρκής προσπάθεια των μελών του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» να συλλέξουν καπάκια από πλαστικά μπουκάλια απέφερε καρπούς, καθώς συγκεντρώθηκαν δεκάδες σακούλες και παραδόθηκαν στη Διασωστική Ομάδα Ν. Πιερίας.

Για το λόγο αυτό, η Διασωστική Ομάδα εξέδωσε δημόσια ευχαριστήρια ανακοίνωση προς το Σύλλογό μας μέσω της διαδικτυακής της σελίδας.

Υπενθυμίζουμε ο Σύλλογός μας συνεχίζει και υποστηρίζει με θέρμη τη δράση που ξεκίνησε από το Ιανουάριο του 2014, για τη συμπαράσταση στα παιδιά με κινητικά προβλήματα και όχι μόνο, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Βασίλειος Ιωαννίδης: «Με χαρά συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συλλογής πλαστικών καπακιών καθώς γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια συγκέντρωσης αναπηρικών αμαξιδίων για παιδιά με κινητικά προβλήματα, παράλληλα όμως αναδεικνύουμε στην πράξη τη σημασία της ανακύκλωσης με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Θερμά συγχαρητήρια στο κάθε μέλος μας.»

Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και η νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας για τη συλλογή μπαταριών σε σωλήνα ανακύκλωσης που τοποθετήθηκε στα γραφεία μας. Παρακινούμε τα μέλη μας να συνεχίσουν να συγκεντρώνουνε καπάκια αλλά και άδειες μπαταρίες για να συμβάλλουμε όλοι στην προστασία του περιβάλλοντος, δείχνοντας παράλληλα την αλληλεγγύη μας σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη σε αναπηρικά αμαξίδια και όχι μόνο.

Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001