Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Ο Χαρταετός της ελπίδας

Ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ας τον πετάξουμε

Χρόνια τώρα ακολουθούμε τα ξεχωριστά μας έθιμα και γιορτάζουμε με τις παραδόσεις, τις μικρές εκείνες συνήθειες που μας γεμίζουν αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Καθαρά Δευτέρα, Όλοι θα κοιτάξουμε στον ουρανό να διακρίνουμε ποιος χαρταετός θα πάει πιο ψηλά. Τι καλά να ήτανε ο δικός μας!!!!

Πολύχρωμοι Χαρταετοί στον ουρανό και η καρδιά να κτυπάει δυνατά, τα παιδικά μας χρόνια μπροστά μαζί με την καλούμπα που κρατάμε στα χέρια.

Αγαπητοί Φίλοι στο σημερινό πέταγμα του  Χαρταετού του 2021 ας μεταφέρουμε μαζί του ένα δυνατό συμβολισμό- μήνυμα. Όλα τα χρώματα να γράφουν επάνω μια λέξη, σε όλες τις γλώσσες, μια λέξη αγαπημένη για τον καθένα μας ξεχωριστά, να γράφουν ΕΛΠΙΔΑ.

Ελπίδα για ένα καλύτερο Αύριο, γεμάτο Υγεία, Ειρήνη στις καρδιές μας, Αγάπη για τον διπλανό μας Άνθρωπο, Έγνοια για το τόπο που μας έχει παραχωρηθεί να περάσουμε την ζωή μας. Και να είναι η ίδια Ελπίδα που θα διώξει μακριά τον φόβο που έχει φωλιάσει μέσα στις ψυχές μας.

Ας ευχηθούμε αυτή  η ΕΛΠΙΔΑ να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνετε, ας φωνάξουμε Όλοι μαζί  ‘ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ’

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ελένη Μπερτσάτου


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001