Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Δελτίο Τύπου - 1η Αιμοδοσία ΣΔΥ Αθήνας 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1η  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ 2021

Πρωινό Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2021 και τα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας μετατράπηκαν για λίγες ώρες σε μονάδα Κέντρου Αιμοδοσίας. Δεν ήταν δύσκολο, κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες πιστοί στις αρχές μας, δίνουμε αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας. το ελάχιστο και τόσο αναγκαίο  ειδικά στις ημέρες μας, δίνουμε λίγο από το αίμα μας.

Με ιδιαίτερη προσοχή ήρθαν στην προγραμματισμένη ώρα οι Δρομείς, μικρές οικογενειακές στιγμές για Όλους η συνάντησή μας,  φάνηκε πόσο μας λείπει η συνύπαρξη και οι αθλητικές μας συναντήσεις. Μάτια γελαστά έλαμπαν από τη χαρά της συνάντησης. Ο Δημήτρης, η Ευφροσύνη, ο Γιάννης, η Τζένη, η Αναστασία, ο Δημήτρης, η Ελένη, ο Χρήστος,  ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, ο Γιώργος, ο Παύλος,  ο Δημήτρης, ο  Στέργιος, ο Γιώργος, ο Στέλιος, ο Νίκος, η Γλυκερία, ο Παντελής,  θέλουμε επίσης να αναφέρουμε τον Νίκο, την Ιωάννα, τον Ιωάννη, τον Βίκτωρα και τον Αλέξανδρο που προσήλθαν στο Ιπποκράτειο  πριν από την ημέρα της Αιμοδοσίας, επίσης  τον Βασίλη και τον Βασίλη που λόγω τραυματισμού και οι δυο δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Η υποστηρικτική ομάδα του Συλλόγου μαζί με την ομάδα του Κέντρου Αιμοδοσίας ήταν εκεί, η Ιφιγένεια, ο Νίκος, ο Κώστας, η γιατρός  η κα Φωτεινή, η Μαρία, ο Αντώνης και ο Παναγιώτης  υποδεχόντουσαν με χαμόγελο τους  Εθελοντές Αιμοδότες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας ευχαριστεί και συγχαίρει τα Μέλη του, τους Εθελοντές Αιμοδότες για το ανεκτίμητο δώρο της προσφοράς τους προς τον συμπάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Σας ευχαριστούμε,

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001