Virtual 38 ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.23 Νοεμβρίου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άρχισαν οι εγγραφές για τον  Virtual 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Ο ιστορικός αγώνας του Σ.Δ.Υ. Αθήνας, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι φέτος προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του,  σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον Virtual 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Πρωταρχικό μέλημα της διοργάνωσης, είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της εφαρμογής των μέτρων της πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19.

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό και την επιστροφή στην καθημερινότητα και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Στόχος μας είναι δυναμώσουμε το ηθικό όλων των δρομέων και παράλληλα να τονιστεί η αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Επιπλέον μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη της μικρής Αναστασίας.

Ο Virtual αγώνας θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και  θα συμπεριλαμβάνει την χιλιομετρική απόσταση των 10 χλμ. όση και η ιστορική παραλιακή διαδρομή από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά έως την Γλυφάδα και επιστροφή.

Οι εγγραφές του αγώνα ξεκίνησαν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Μπορείς να ανεβάζεις τον χρόνο σου από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

Πως θα λάβω μέρος;

1) Εγγραφή

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας ή  από τον υπολογιστή σας στην διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/9982

Κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή / SignUp  και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω πακέτα συμμετοχής.

Το απλό πακέτο περιλαμβάνει:

– Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

– Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

– Συμμετοχή στην κλήρωση δώρων (δείτε περισσότερα στο Τρέξε και Κέρδισε)

Κόστος: Δωρεάν

Το ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει:

– Συμμετοχή στον virtual αγώνα και στα αποτελέσματα

– Ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής

– Συμμετοχή στην κλήρωση δώρων (δείτε περισσότερα στο Τρέξε και Κέρδισε)

– Αποστολή αναμνηστικού πακέτου συμμετοχής (μετάλλιο αγώνα και προσωπικός αριθμός συμμετοχής. Η αποστολή των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του αγώνα.

Κόστος:

5€ για αποστολή του πακέτου εντός Ελλάδας

10€ για αποστολή του πακέτου εκτός Ελλάδας

2) BIB Email

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας (και την πληρωμή εφόσον έχετε επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο), εντός 24 ώρες μετά θα λάβετε email με τον αριθμό συμμετοχής σας!

Η πρώτη αποστολή email θα γίνει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου (για όσους έχουν ολοκληρώσει μέχρι εκείνη την στιγμή την εγγραφή τους και μετά καθημερινά μέχρι το τέλος της περιόδου των εγγραφών.

3) Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση των 10 χλμ. οπουδήποτε στιγμή από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας, βγάζετε μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σας (φωτογραφία από το smartwatch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας που έχετε λάβει και την επίδοση σας πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / SubmitResults.

Έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή, να τρέξεις όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση και να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει ο αγώνας.

4) Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται καθημερινά. Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Virtual 38ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές. Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα. Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!

5) TakeaSelfieκαιNominate

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά! Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή.  Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου σταsocialmedia ότι έλαβες μέρος.

Χρησιμοποίησε το #AthensHealthRunVirtual10K και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!

6) Τρέξε και κέρδισε

Όσοι συμμετέχουν και ανεβάσουν την επίδοση τους  στα αποτελέσματα του Virtual 38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., αυτόματα συμμετέχουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα!

– 2 ρολόγια Suunto 5

– 2 δωροεπιταγές της Asics αξίας 150€ για αγορές στο https://www.sportistas.com/el

– 2 δωροεπιταγές του RunnerStore αξίας 50€ για αγορές στο https://www.runnerstore.gr/

– 2 καλάθια από προϊόντα της High5

– 2 καλάθια από προϊόντα της CocaCola Τρία Έψιλον

– 2 ετήσιες συνδρομές για το Περιοδικό Runner (8 τεύχη)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του αγώνα.


Share: