Συμμετοχή στους αγώνες TINOSRUNNINGEXPERIENCE9 Μαΐου, 2015

Κύριοι

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου στα πλαίσια της προσπάθειας της προώθησης, της ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας της Τήνου, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν πέρυσι, διοργανώνουμε και φέτος στην Τήνο στις 6 Ιουνίου 2015 τους αγώνες δρόμου TINOSRUNNINGEXPERIENCE 2015, σε συνεργασία με την εταιρεία ALLABOUTRUNNING και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Τήνου.

Ο μεγάλος αγώνας των 25 χλμ. είχε ξεκινήσει πέρυσι από το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου, με τερματισμό στη Χώρα Τήνου. Η συμμετοχή και στους τρεις αγώνες (25, 5 και 1 χλμ) ήταν περίπου 300 αθλητές. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε το site των αγώνων www.tinosrunningexperience.gr.

Οι φετινοί αγώνες TINOSRUNNINGEXPERIENCE 2015 θα περιλαμβάνουν πέντε αγώνες αντί τρεις, οι οποίοι θα είναι: ο ημιμαραθώνιος, ο αγώνας δρόμου 10 χλμ., ο αγώνας δρόμου 5 χλμ., ο αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά και ο αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο ημιμαραθώνιος θα ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή, προκειμένου οι αθλητές να γνωρίσουν και άλλα μέρη του νησιού.

Σκοπός και στόχος του Συλλόγου μας είναι η διοργάνωση αυτή να γίνεται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, καθώς και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό.

Για την οργάνωση των αγώνων, ο Σύλλογός μας συνεργάζεται με την εταιρεία ALLABOUTRUNNING και τον διευθυντή της κ. Νίκο Πολιά (πολυνίκη μαραθωνοδρόμο), που έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων, καθώς αναλαμβάνουν σχεδόν όλους τους αγώνες στη χώρα μας (Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, Μαραθώνιος Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκη, Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ. ΣΔΥΑ, EnergizerNightRun κ.τ.λ.).

Σας περιμένουμε να συμμετέχετε στους αγώνες και να ανακαλύψετε την κρυφή γοητεία του νησιού μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μαγευτείτε από τη φύση της, την αρχιτεκτονική της, τον πολιτισμό της και τη γαστρονομία της.

Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό με την καλή διοργάνωση των αγώνων, με το pastaparty και τη νησιώτικη βραδιά να γνωρίσετε και τη φιλοξενία της.

Το πρόγραμμα των αγώνων και των εκδηλώσεων θα το βρείτε αναλυτικά στο ειδικό sitewww.tinosrunningexperience.gr . Στο ίδιο site, από τις 24 Απριλίου 2015, θα βρείτε στην ενότητα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’ όλες τις προσφορές που αφορούν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στη διαμονή, στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών και στο φαγητό.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 6945106363 (πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης) και 6947522471 (γεν. γραμματέας Λουκία Κολλάρου).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

 • APOLLONIORUNNINGCLUB
 • Α.Ε. ΛΟΥΤΡΟΠΗΓΗΣ
 • SIKIARIDEIORUNNINGTEAM
 • ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 • ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 • ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 • ΖΕΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
 • ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
 • ΣΑΦΑΝΣ
 • ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ
 • ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ
 • ΣΔΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 • ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
 • ΣΔΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
 • ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 • ΣΔΥ ΠΑΤΡΑΣ
 • ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
 • ΣΔΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΚΛΗΣ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ & ΨΑΧΝΩΝ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Ο ΠρόεδροςΗ Γενική Γραμματέας

Ανδρέας Τσιμέκης Λουκία Κολλάρου

 

Τήνος, 14/4/2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

OΕμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκηρύσσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά Αγώνες Δρόμου με την ονομασία «TinosRunningExperience 2015». Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου ενώ την τεχνική υποστήριξη των αγώνων έχει η εταιρεία AllAboutRunning.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 21,1 χλμ. , 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. για παιδιά αλλά και 100 μ. για παιδιά με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Ιουνίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Κύριος Αγώνας: Tinos Running Experience
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης:Σημείο τερματισμού: ΒωλάξΧώρα Τήνου(Λιμάνι)
Ώρα εκκίνησης: 5:30 μ.μ.
Απόσταση αγώνα: 21,1 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 40, 40-49, 50-59, 60-69, 70+Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία, διαφορετικά θα βραβευθεί μόνο ο πρώτος της κατηγορίας.
Παράλληλοι αγώνες: Tinos 10kRun (Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Χώρα Τήνου (Λιμάνι) (Βρέκαστρο – Κιόνια)
Ώρα εκκίνησης: 5:45 μ.μ.
Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 90
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς και αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 16 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
Παράλληλοι αγώνες: Tinos 5kFunRun (Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Χώρα Τήνου (Λιμάνι) (Βρέκαστρο)
Ώρα εκκίνησης: 5:45 μ.μ.
Απόσταση αγώνα: 5 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 50’
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 12 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής.
Παράλληλοι αγώνες: Tinos Kids Run (Αγώνας 1000 μ. για παιδιά)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Τήνος(Λιμάνι)
Ώρα εκκίνησης: 17:15 μ.μ.
Απόσταση αγώνα: 1 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 15’
Δικαίωμα συμμετοχής: Θα πρέπει να υπάρχει γραπτή δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.Θα βραβευθούν τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία (3) πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης .
Παράλληλοι αγώνες: Tinos Special Run (Αγώνας 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Τήνος(Λιμάνι)
Ώρα εκκίνησης: 17:15 μ.μ.
Απόσταση αγώνα: 100 μ
Χρονικό όριο αγώνα: 15’
Δικαίωμα συμμετοχής: Θα πρέπει να υπάρχει γραπτή δήλωση του κηδεμόνα για τη συμμετοχή στον αγώνα.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Η περίοδος των εγγραφών έχει ξεκινήσει. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tinosrunningexperience.gr όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και τη διαμονή σας αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει :

Παρασκευή 05/06/2015

21:30 Άφιξη και Υποδοχή των αθλητών

22:30PastaParty για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του ημιμαραθώνιου και των TINOSFUNRUN 10 χλμ. & 5 χλμ. στο χωριό Αγάπη

Σάββατο 06/06/2015

17:30 TINOSRUNNINGEXPERIENCEΗμιμαραθώνιοςαγώνας δρόμου

Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα, χωριό που το χαρακτηρίζει ένα μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του.Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδο, Κρόκο, Κώμη, Κάτω Κλείσμα, Καρκάδο και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν στην χώρα της Τήνου αγώνες

10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και 100 μ. για ΑΜΕΑ (Άτομα με ειδικές ανάγκες) με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την φυσική τους κατάσταση , να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.

17:15 TINOSSPECIALRUN

Αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες

17:15 TINOSKIDSRUN

Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά Χώρα Τήνου

17:45 TINOSFUNRUN

Αγώνας δρόμου 10 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Κιόνια – Χώρα Τήνου

17:45 TINOSFUNRUN

Αγώνας δρόμου 5 χλμ. Χώρα Τήνου – Βρέκαστρο – Χώρα Τήνου


Share: