Συγχαρητήριο Μήνυμα Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»31 Μαρτίου, 2021

Κατερίνη, 27 Μαρτίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» συγχαίρει το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, όπως αυτό προέκυψε κατά τις πρόσφατες διαδικτυακές εκλογικές διαδικασίες της 20ης Μαρτίου 2021.

Tόσο με τον νέο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Σάμιο, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του σώματος, ο Σύλλογός συνδέεται με φιλία και συνεργασία ετών που θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο για την απαρχή μιας νέας περιόδου, γεμάτης επιτυχίες για τον ερασιτεχνικό λαϊκό μαζικό αθλητισμό της Πιερίας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνει. Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο Νικόλαο Γούλα και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους.

Σε μία εποχή αντίξοων συνθηκών λόγω πανδημίας, οι προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν είναι περισσότερες και ακατάπαυστες. Από την πλευρά μας, δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί των κοινών προσπαθειών και θα δώσουμε την στήριξή μας, όπου και όποτε ζητηθεί.

Καλή θητεία.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»


Share: