Συγχαρητήρια – ΑΜΑ 10-11-201911 Νοεμβρίου, 2019

37ος  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κυριακή πρωί,  μέσα στο Καλλιμάρμαρο,  η βροχή μόλις είχε σταματήσει , κανείς δεν έφυγε μείναμε  Όλοι εκεί, περιμέναμε τον Πρώτο, τον Δεύτερο τον Τρίτο τους περιμέναμε Όλους. Γνωρίζαμε τι Θάρρος, τι Δύναμη και τι κουράγιο θα χρειαζότανε  ο κάθε Μαραθωνοδρόμος που στάθηκε στην αφετηρία του ιστορικού τόπου του Μαραθώνα  για να φτάσει στο Καλλιμάρμαρο.

Περιμέναμε και ζητωκραυγάζαμε στέλνοντας στον καθένα σας την αύρα της δικής μας  ενέργειας για να συνεχίσετε τη Μαραθώνια πορεία σας  μέχρι το τέλος.

Η μοναδική  Μαραθώνια  ιστορική διαδρομή γέμισε χαμόγελα, οι ψυχές μας  βγήκαν στο σεργιάνι, πιάστηκαν χέρι – χέρι όλες, η βροχή σταμάτησε, το αεράκι απάλυνε το σφίξιμο των χειλιών καθώς ο πόνος έφτανε στα όρια της ανθρώπινης αντοχής σας.

Δεν περιγράφεται όμως το μεγαλείο της  ματιάς σας καθώς αντικρίζατε στο βάθος το Καλλιμάρμαρο,  Είσαστε οι σημερινοί Νικητές, μας φέρατε το ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Είμαστε Εκεί γωνία Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας σας είδαμε   καθώς ισιώνατε το κορμί και βαδίζατε προς  το μοναδικό Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ελένη Μπερτσάτου


Share: