ΣΔΥ Αθήνας – Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών21 Δεκεμβρίου, 2022

ΤΥΧΗΙ ΑΓΑΘΗΙ

ΕΔΟΞΕ ΤΗΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΙ ΑΘΗΝΩΝ

Μέσα στον επιβλητικό χώρο της Ακαδημίας Αθηνών, τον  Ναό του Πνεύματος της χώρας μας έγινε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, η Πανηγυρική Τελετή της απονομής  Βραβείων και Επαίνων στους Έλληνες Πολίτες που διακρίθηκαν, τη Τάξη των Θετικών Επιστημών, τη Τάξη των Γραμμάτων και  Καλών Τεχνών, το Ίδρυμα Κ.& Ε. ΟΥΡΑΝΗ και τη Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών  μέσα στο 2022.

Όλοι οι  παρευρισκόμενοι έζησαν στιγμές  που χαρακτηρίζονται από την ανώτερη στάση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Οι Τιμώμενοι τιμήθηκαν για το έργο τους, για την προσφορά τους στην Κοινωνία για το παράδειγμα που μετέδωσαν στον Άνθρωπο με τις πράξεις τους.

ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

(ΣΔΥΑ, 1981)

ΕΠΑΙΝΩΙ ΤΙΜΗΣΑΙ

ΔΙΑ ΤΗΝ  ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΝ ΕΠΙ  ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ

ΦΙΛΑΘΛΟΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΔΡΑΣΙΝ

Η απόδοση της Τιμητικής διάκρισης του ΣΔΥ Αθήνας ανήκει σε Όλους Όσοι βρίσκονται μέσα στον Ιστορικό Σύλλογο από την Αρχή της υπάρξεώς του μέχρι σήμερα, ανήκει σε αυτούς που ξεκίνησαν ένα έργο που σήμερα θεωρείται δεδομένο στην Κοινωνία μας  Άθληση για Όλους και τους συνεχιστές τους.

Γνωρίζουμε  όμως ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, χρειάζονται συνεχείς προσπάθειες για να έχει ο κάθε Πολίτης το δικαίωμα στην Άθληση.  Το σημερινό  Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) συνεχίζει την πορεία  του Συλλόγου με το καθιερωμένο μήνυμά του  ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Το βραβείο παρελήφθη από την κα Ελένη Μπερτσάτου Πρόεδρο και τον κ. Κώστα Τσαγκαράκη, Ιδρυτικό Μέλος και 1ος εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

Η Πρόεδρος

Ελένη Μπερτσάτου


Share: