ΣΔΥ Αθήνας – Ενημέρωση31 Αυγούστου, 2020

Σεπτέμβριος  2020

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς  Καλό Μήνα

Θέλουμε να  σας ευχηθούμε  Καλή  σχολική χρονιά  για  τα Παιδιά σας και καλή Δύναμη σε Όλους  Εσάς  που θα αντιμετωπίσετε  τις δυσκολίες που  φέρνουν οι αλλαγές στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Ας ξεκινήσουμε την πρώτη ημέρα του Φθινοπωρινού μήνα με Δύναμη, Υγεία , Αισιοδοξία και νέες Προσδοκίες για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας ακολουθώντας τα πρόσφατα δεδομένα για τον Covid-19 , που  προτείνουν  οι αρμόδιοι Φορείς,  προετοιμάζετε για τις αγωνιστικές  δράσεις  της νέας περιόδου, με πρώτη την διοργάνωση του  38ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10χλμ που θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου 2020.

Σήμερα δίνουμε  τα θερμά μας  Συγχαρητήρια στα Μέλη μας που έλαβαν μέρος  σε αγώνες που έγιναν στην διάρκεια του Αυγούστου.

3ος Δρόμος  Καραθώνας – Αρβανιτιάς  : Δεμερούτης Τάσος

Αγώνες Μενδενίτσας  : Ντεβετζή Αναστασία

Αγώνας 5χλμ  Κοσμάς  ο Αιτωλός : Κουτσοδήμας Γεώργιος

Αγώνας  20χλμ  Μεσσήνης – Στα χνάρια της Ιστορίας : Καπελές Φώτιος

Ultra ursa trail 21χλμ : Μπουνιαλέτος Νίκος

5ος Δρόμος των Αλκυώνων 29,7χλμ : Κιοσσές Στέργιος, Ραζέλος Δημήτριος, Μπέσης Σπύρος

Συνεχίζουμε  την εβδομαδιαία Προπόνηση η οποία γίνεται  με την επίβλεψη Προπονητή κάθε Τρίτη στις  7μμ., στο Πεδίο του Άρεως  μπροστά στο Θέατρο Άλσος,  προσεχώς θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για  την  Ελεύθερη Προπόνηση του Σαββάτου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την 2η εκδρομή 19-20/9,  συμμετοχή  στον  14ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων μέχρι και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου(μεταφορά, διανυκτέρευση και εγγραφή στους  αγώνες των 30χλμ. 10χλμ και 5χλμ)

Σας γνωρίζουμε ότι έχουμε αναστείλει τις προγραμματισμένες  για το 2020 εκδηλώσεις:

Την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, των  Βραβεύσεων των Εθελοντών μας, την ετήσια επιστημονική ομιλία του ΣΔΥ Αθήνας  και την παρουσίαση Βιβλίου .

Τα γραφεία μας είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 5μμ, μέχρι τις 8μμ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε τις ίδιες ώρες στο 210 5245403 και στο 210 3625168 τις άλλες ημέρες ώρες γραφείου.

Καλό μήνα


Share: