Σ.Δ.Υ. Αθήνας: Ομαδική συμμετοχή στον 1 ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου 10.000μ. εις μνήμη Μισέλ Μπρεάλ28 Αυγούστου, 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Τρόπαιον Νίκης Μισέλ Μπρεάλ
1ος Διεθνής Αγώνας Δρόμου 10.000μ. εις μνήμη Μισέλ Μπρεάλ
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ), με σεβασμό στη μνήμη του Γάλλου Φιλέλληνα Μισέλ Μπρεάλ, Εμπνευστή της Ιδέας του Μαραθωνίου Δρόμου και ως ένδειξη τιμής για την πραγματοποίηση και την καθιέρωση αυτού στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 και ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης που απορρέει από την Ιστορική αξία του αγώνα του Μαραθωνίου, τον οποίο ο ΣΔΥΑ έχει τιμήσει από της ιδρύσεώς του, θα πραγματοποιήσει Ομαδική Εγγραφή για τα Μέλη του και για Φίλους Δρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον 1ο Διεθνή αγώνα Δρόμου 10χλμ που θα γίνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον Μαραθώνα. Τον αγώνα διοργανώνει ο αθλητικός Σύλλογος ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Μαραθώνα.
Πληροφορίες για την ομαδική συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 2103625168 ή κάθε Δευτέρα απόγευμα 6μμ – 9μμ στα γραφεία του Συλλόγου, Κοδράτου 15, στάση Μετρό Μεταξουργείο, πίσω από το θέατρο ΠΕΡΟΚΕ.
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 10 ευρώ. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει (μέσα σε τρεις μέρες από την εγγραφή σας) στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του συλλόγου 5120-072792-053 / IBAN GR13 0172 1200 0051 2007 2792 053 και θα αναγράφεται ολογράφως το όνομα του Συμμετέχοντα όπως δηλώθηκε στην εγγραφή σας. Οι δηλώσεις συμμετοχών λήγουν στις 07.09.2015.
Πέραν αυτής της ημερομηνίας θα γίνουν δεκτές συμμετοχές μόνο στο κατ΄ ελάχιστον και εφόσον δεν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετοχών στον αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο : 2294097618 ή στο κιν.6976608716

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΑ

Παραθέτουμε κατωτέρω την Προκήρυξη των Διοργανωτών.

Διεθνής Αγώνας 10χλμ MICHEL BREAL MΑΡΑΘΏΝ
Για 1η χρονιά πραγματοποιείται ο σημαντικότερος Διεθνής Αγώνας Δρόμου επί ασφάλτινης οδού 10χλμ. στη μνήμη του μεγάλου Φιλέλληνα και Φιλολογου Γάλλου Μισέλ Μπρεάλ στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα.
Ο διεθνής αγώνας Δρόμου βάζει τις βάσεις του εφέτος σε μία Ιστορική ημερομηνία για τον τόπο του Μαραθώνα τις 13 Σεπτεμβρίου που κατά πολλούς Ιστορικούς συμπίπτει με το γεγονός της Διάσημης Μάχης του Μαραθώνα. Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ και πιστοποιημένη από Διεθνή μετρητή, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βορεινό κομμάτι της πεδιάδος του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά παιρνόντας και από τη Μακαρία Πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.
«Το Τρόπαιον Μισέλ Μπρεάλ» είναι ένας αγώνας μνήμης, αγώνας Τιμής καθώς και χειρονονομία διεθνούς ευγνωμοσύνης από τους πολίτες και τους αθλητές του Μαραθώνα και όσων νοιώθουν Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς στον Εμπνευστή της ιδέας του Μαραθωνίου Δρόμου. Με την αθλητική διοργάνωση αυτή επιθυμούμε να αποδώσουμε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη για έναν μεγάλο πνευματικό άνθρωπο που δεν ετιμήθη ποτέ από τις τάξεις των Δρομέων και άλλων επίσημων φορέων και που σε αυτόν οφείλεται το γεγονός ότι οι Μαραθωνοδρόμοι ανά τον κόσμο τρέχουν σε περισσότερους από 3.000 Μαραθωνίους αναγνωρισμένους διεθνώς σε όλες τις Ηπείρους.
Ο Διεθνής αγώνας 10 χλμ. «Τρόπαιον Νίκης Μισέλ Μπρεάλ» πραγματοποιείται στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στην Πόλη του Μαραθώνα μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, στον Μαραθώνα στις 13/09/2015 με σημείο εκκίνησης την αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο Ολυμπιακό Προθερμαντήριο/Εθνικό Στάδιο του ΜΑραθώνα. Πέρα του αγώνα Μνήμης επιδιώκουμε ο συγκεκριμένος αγώνας να προσελκύσει εκτός από Έλληνες και καταξιωμένους διεθνείς δρομείς, αλλά και να αποτελέσει και το εθνικό πρωτάθλημα 10χλμ επί ανοιχτής ασφάλτινης οδού αντάξιο άλλων μεγάλων αγώνων απόστασης 10χλμ. του εξωτερικού.
Στον αγώνα θα υπάρξει η απαραίτητη ασφάλεια και υποστήριξη των αθλητών, επαρκής τροφοδοσία, αναμνηστικά μετάλλια για όλους και φυσικά ιδιαίτερα βραβεία για τους τρεις πρώτους άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες. Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να βρίσκονται τουλάχιστον 90 λεπτά πριν την ώρα έναρξης του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
Η Γραμματεία Αγώνων θα κλείσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση και δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Για δηλώσεις συμμετοχών και εγγραφές παρακαλούμε ακολουθείστε το παρακάτω link:http://www.miltiades.gr/index.php/michel-breal-race


Share: