Πρόσκληση Γ.Σ & Διενέργεια Εκλογών 2019 ΣΔΥ Αθήνας4 Νοεμβρίου, 2019

Αθήνα 03/11/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας  (ΣΔΥΑ), σύμφωνα με το Καταστατικό του, σας προσκαλεί στην ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ που θα γίνει την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου Γραβιάς 9-13  5ος όροφος και Θεμιστοκλέους, πλατεία Κάνιγγος  (στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο).

Τα θέματα της Γ. Σ. θα είναι τα εξής:

  1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
  2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του οικονομικού έτους 2019
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Ερωτήσεις – Παρατηρήσεις επί του απολογισμού του Δ.Σ. και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
  5. Έγκριση ή μη Ισολογισμού και Πεπραγμένων
  6. Προτάσεις για το έτος 2020
  7. Ομιλίες – Προτάσεις Μελών
  8. Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  9. Εκλογή προεδρείου Αρχιαιρεσιών
  10. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2020-2021.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ. Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο στις 20.00μμ με τα ίδια θέματα και όσα παρόντα Μέλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι ο Σύλλογός μας δεν έχει μέχρι τώρα βρεθεί στην ανάγκη να αναβάλει τη Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας των Μελών του και παρακαλεί όλα τα Μέλη του να προγραμματίσουν και να προσπαθήσουν να προσέλθουν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30μμ αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για το Σύλλογο.

Είναι πολύ επιθυμητή η πλαισίωση του Δ.Σ. με ΝΕΑ Μέλη, (όχι κατ΄ ανάγκην ηλικιακώς νέα) για ανανέωση προσώπων, ιδεών προσφοράς κ.α.

Για το λόγο αυτό καλούμε τα Μέλη μας που έχουν αγάπη και εκτιμούν το έργο του ΣΔΥ Αθήνας, να ζητήσουν να συμπεριληφθούν στο υπό ψήφιση Διοικητικό Συμβούλιο. (η υποψηφιότητα θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι και την Πέμπτη 28  Νοεμβρίου 2019)

Πιστεύουμε ότι το πλούσιο δρομικό, ανιδιοτελές, πρωτοποριακό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του ΣΔΥ Αθήνας που σε λίγο καιρό θα γιορτάσει τα σαράντα χρόνια ύπαρξης και δρομικής ιστορίας του, πρέπει να συνεχιστεί γι΄ αυτό ζητάμε τη συμπαράσταση και στήριξή σας.

Είμαστε βέβαιοι για την στήριξη και την ενθάρρυνση που συνεχίζετε να μας προσφέρετε στο έργο που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε μέσα στο Σύλλογο.

Με εκτίμηση

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος                                          Ο  Γ. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου                                Γεώργιος Αρβανίτης


Share: