Προς: ΜΜΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΚΥΟΝΩΝ Αγώνας 30 χλμ.13 Σεπτεμβρίου, 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αιγάλεω , 8/09/2016
Προς: ΜΜΕ
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΚΥΟΝΩΝ
Αγώνας 30 χλμ.
«Διαδρομή των αγώνων – Υποστηρικτικές υπηρεσίες δρομέων»

Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής θέλοντας να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προετοιμασία της συμμετοχή των δρομέων στον αγώνα των 30 χλμ. ανακοινώνει τις παρακάτω πληροφορίες που αφορούν την διαδρομή των αγώνων και τις υποστηρικτικές υπηρεσίες του αγώνα. Αναλυτικά:

• Περιγραφή της διαδρομής – Λίγα λόγια για τον αγώνα
Η διαδρομή του Αγώνα βρίσκεται σε μια θαυμάσια αισθητική περιοχή που περιγράφεται από την παραλία της Ψάθας, των Αρχαίων Παγών (Αλεποχωρίου) και της περιοχής των ορμίσκων που προσεγγίζουν την παραλία του Σχίνου Κορινθίας.
Απέναντι ευρίσκονται οι γνωστές από την αρχαιότητα Αλκυονίδες Νήσοι (Καλά Νησιά), σε απόσταση περίπου 2 ναυτικών μιλίων, οι οποίες πήραν την ονομασία τους από την αρχαία ακόμη εποχή, όπως άλλωστε και ο ομώνυμος Κόλπος των Αλκυονίδων, από τα πολυπληθή σμήνη των αλκυόνων που διαβιούν και πολλαπλασιάζονται στις πολλές και απρόσιτες ρωγμές των πολυσχιδών ακτών της περιοχής.
Ανάντι της θαλασσίας παραλιακής διαδρομής, ορθώνεται το πανέμορφο αισθητικό πευκοδάσος του όρους Πατέρα και των απολήξεών του, με τη θάλασσα του Κόλπου των Αλκυονίδων.

• Υψομετρικό διάγραμμα της διαδρομής

• Τροφοδοσία αθλητών
Η τροφοδοσία των συμμετεχόντων περιλαμβάνει:
 Στην εκκίνηση και στον τερματισμό και ανά 2,5 χλμ. υδροδοσία με το νερό ΣΑΜΑΡΙΑ
 Στο 15 χλμ. και στον τερματισμό, ισοτονικό ποτό από την HIGH5
 Στον τερματισμό μπανάνες DOLE
 Στην τσάντα των δρομέων τρείς ηλεκτρολύτες και ένα ενεργειακό gel από την HIGH5

• Χρονομέτρηση αγώνα:
Η χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει με το σύστημα της My Laps από την εταιρεία streetRUN με τον αριθμό συμμετοχής να φέρει το chip χρονομέτρησης και με ενδοιάμεσους χρόνους των δρομέων στα 15 χλμ. και στο 21,1 χλμ.. Θα υπάρχει επίσης αθλητική φωτογράφιση των συμμετεχόντων
• Παραλαβή νούμερα συμμετοχής.
• Τα νούμερα συμμετοχής μπορειτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία του συλλόγου Σαββάτο 17/9 και ώρες 09.00πμ έως 18.00μμ, η την ήμερα του αγωνα από την γραμματεία στο χώρο της εκκίνησης από τις 06.00πμ.
Δηλώσεις συμμετοχής στο www.apollonrunnersclub.gr στο τηλ. Fax του Συλλόγου 210.53.17.826, κάθε βράδυ, τις εργάσιμες ημέρες 20.30-21.30 (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας) 6974.41.15.15 κ. Σταύρο Τσιμακίδη, e-mail: sta-tsi@hotmail.com

Από το Γραφείο Τύπου


Share: