Poikilo Rocky Mountain 2019 – Οι εγγραφές συνεχίζονται23 Μαρτίου, 2019

Στις 7 Απριλίου δίνουμε ραντεβού στο  Poikilo Rocky Mountain 2019 – Οι εγγραφές συνεχίζονται

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγαπημένο αγώνα της Αττικής έχει αρχίσει. Στις 7 Απριλίου 2019, δυνατοί δρομείς, ερασιτέχνες αθλητές και οικογένειες δίνουν ραντεβού στην εκκίνηση του Poikilo Rocky Mountain 2019, που διοργανώνουν ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ο Δήμος Πετρούπολης.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός υποδέχεται για 7η συνεχή χρονιά τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος στα μοναδικά μονοπάτια του Ποικίλου Όρους. Πρόκειται για έναν γνήσιο αγώνα trail σε μία όμορφη διαδρομή 22,5 χιλιομέτρων με 1052 μέτρα θετική υψομετρική, όπου το 50% της διαδρομής αποτελείται από σηματοδοτημένα μονοπάτια και το υπόλοιπο από δασικούς δρόμους.

Παράλληλα διεξάγεται ο αγώνας των 8χλμ. σε μια απαιτητική  διαδρομή για όσους έχουν εμπειρία ορεινού τρεξίματος. Για τους δρομείς που θέλουν να  γνωρίσουν την υπέροχη αίσθηση ελευθερίας να τρέχεις στο βουνό αλλά και για οικογένειες έχει σχεδιαστεί και η FunRace 4χλμ.

Η διαδρομές  με τα υπέροχα μονοπάτια, διαφορετικής δυσκολίας, και τους δασικούς δρόμους με θέα σε όλη την Αττική που κόβει την ανάσα, είναι ο  ιδανικός «στίβος» για μια trail εμπειρία.

Ποικίλο Όρος

To Poikilo Rocky Mountain διεξάγεται στο Ποικίλο  Όρος που αποτελεί ένα «διαμάντι» της Αττικής. Ένας αληθινός παράδεισος για τους δρομείς  που διασχίζουν μονοπάτια  με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Το Ποικίλο Όρος αποτελεί το φυσικό όριο ανάμεσα στο Λεκανοπέδιο Αθηνών και το Θριάσιο Πεδίο με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες στον αγώνα να βρεθούν μπροστά σε μια θέα από την Πάρνηθα  μέχρι τη θάλασσα και να διαπιστώσουν πως πολύ κοντά τους  βρίσκεται ένας μοναδικό τόπος όχι μόνο για τους αγώνες αλλά και για την προετοιμασία τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.pdsodysseas.gr.

Οι διαδρομές είναι χαραγμένες έτσι ώστε και οι κορυφαίοι αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αγγίξουν τα όρια τους αλλά και όσοι θέλουν να δοκιμαστούν στα ορεινό τρέξιμο να ζήσουν με ασφάλεια την εμπειρία μοναδικών διαδρομών.

Η εκκίνηση και των τριών διαδρομών  θα δοθεί από την πλατεία Πανοράματος στην Πετρούπολη. Εκεί οι χορηγοί και υποστηρικτές  θα φροντίσουν για την θετική ενέργεια, υποστήριξη και αποκατάσταση των δρομέων αλλά και την ψυχαγωγία των συνοδών και επισκεπτών.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα: http://www.pdsodysseas.gr/register-poikilo-rocky-mountain

Δυνατοί υποστηρικτές

Για μια ακόμα χρονιά η εταιρία E.CO. LIFT που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων είναι δίπλα στη διοργάνωση από την θέση του Μεγάλου Χορηγού στηρίζοντας τα  «ανεβοκατεβάσματα» των αθλητών.

Συμμετέχοντες και θεατές θα έχουν φέτος την γευστική απόλαυση υψηλής ποιότητας μπανανών Orsero. Η προσπάθεια των δρομέων στη διάρκεια της διαδρομής αλλά και ο τερματισμός τους θα επιβραβευθούν με την θρεπτική αξία και την ενέργεια που προφέρουν οι μπανάνες. Η εταιρία Bella Frutta , κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, με το Brand ORSERO, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι ο χορηγός ενυδάτωσης της διοργάνωση. Θα βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής για να δροσίσει και να τονώσει όλους τους συμμετέχοντες. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι θερμός υποστηρικτής όλων των αθλητικών διοργανώσεων που προάγουν τον αθλητισμό προβάλλοντας παράλληλα τη μοναδικότητα της χώρας μας.

Στο Poikilo Rocky Mountain 2019 τα ζαχαροπλαστεία «ΚΑΚΑΛΗΣ» θα φροντίσουν για μία ακόμη φορά τον γλυκαιμικό δείκτη τον αθλητών με σπιτικές μπάρες δημητριακών, γλυκά κεράσματα και φρέσκο παγωτό.

H HIGH5 στηρίζει ως χορηγός ενέργειας το Poikilo Rocky Mountain 2019 .  Για περισσότερο από 20 χρόνια έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα αθλητικής διατροφής για να βοηθήσει τους αθλητές να φτάσουν στους αθλητικούς τους στόχους.

Τη μοναδική γεύση των ποικιλιών CAFFE Molinari θα μπορούν να απολαύσουν όλοι όσοι βρεθούν στο χώρο της εκκίνησης και των απονομών. Ο κορυφαίος καφές θα γεμίσει ενέργεια και γεύση δρομείς και επισκέπτες.

Στο πλευρό της διοργάνωσης στέκεται για ακόμη μια χρονιά το Εργοστάσιο Κατασκευής Οικιακών Ειδών Plasmet ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ. Ποιοτικές και δημιουργικές λύσεις για το σπίτι από το 1976.

Πρώτο μέλημα της διοργάνωσης είναι η ασφάλεια των αθλητών. Σε ετοιμότητα κατά την διάρκεια του αγώνα θα είναι 2 ασθενοφόρα, 3 γιατροί, 80 περίπου Εθελοντές Διασώστες από τον Ε.Ε.Σ την Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α και 120 εθελοντές σε σημεία ελέγχου των διαδρομών.

Σας περιμένουμε να τρέξουμε στο πιο όμορφο βουνό τις Αττικής- Ραντεβού στην εκκίνηση του Poikilo Rocky Mountain 2019

 


Share: