Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αναζήτηση

Ημερολόγιο Αγώνων και Εκδηλώσεων

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Επίσκεψη ΕΟΣΛΜΑΥ στο Υπουργείο Αθλητισμού

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,,  σας ενημερώνουμε ότι σήμερα την 30η Νοεμβρίου 2023, μια τριμερής αντιπροσωπεία της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της  κ. Κώστα Σάμιο, τον Γενικό Γραμματέα αυτής κ.  Παύλο Λέκκα και τον Τεχνικό Σύμβουλο αυτής κ. Γιώργο Διαμαντή συναντήθηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού με την Ειδική Σύμβουλο του Υπουργού Αθλητισμού, Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου-OLYMPIAN κα Μαρία Πολύζου, με την οποία  συζήτησαν σε άριστο κλίμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Για το Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ Υ

Παύλος Λέκκας

Γεν. Γραμματέας

http://eoslmay.org

Ανακοίνωση ΕΟΣΛΜΑΥ για Ζηρίνειο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων ΜαζιΚού Λαϊκού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑΥ) εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της και την κατηγορηματική της αντίθεση στην καταστροφή μέρους του στίβου του ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ που αποτελούσε για πολλές δεκαετίες την αθλητική κυψέλη χιλιάδων αθλουμένων και επαγγελματιών αθλητών, τόσο της Κηφισιάς και των Βορείων Προαστίων, όσο και γενικότερα όλης της Αττικής. Παράλληλα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της και αλληλεγγύη στους αθλούμενους και αθλητές που απολύτως δικαιολογημένα διαμαρτύρονται για αυτή την αλλαγή που συντελείται στον αγωνιστικό χώρο, η οποία καθιστά εξαιρετικά δυσχερή την προπόνηση τους και ουσιαστικά ακυρώνει τους αγώνες που πραγματοποιούνταν σ` αυτόν.

Το ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Πρόγραμμα Διήμερου Συνεδρίου Μαζικής Άθλησης

12 Ιανουαρίου 2022 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνει το Συνέδριο Μαζικής Άθλησης επιμορφωτικού χαρακτήρα το διήμερο (Σαββατοκύριακο) 15 και 16 Ιανουαρίου 2022, αποκλειστικά και μόνο διαδικτυακά, λόγω των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν αυτή την χρονική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τους ομιλητές όσο και για το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπαίνετε στην παρακάτω σελίδα:
 
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το συνέδριο αυτές τις δύο μέρες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το zoom και να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο αύριο μετά τις 15:45.
 
 
Αν συνδεθείτε με κωδικούς zoom, παρακάτω είναι τα στοιχεία σύνδεσης:
 
Meeting ID: 983 2196 9164
Passcode: 318823

Το πρόγραμμα της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης μας, που θα έχει ως ομιλητές εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο των επιστημών και του αθλητισμού, έχει ως ακολούθως: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΩΡΑ 16.00-16.45 μμ.: ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

                                 ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ >2Η, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΩΡΑ 17.00-17:45 μμ:  ΟΜΙΛΗΤΗΣ- ΚΟΤΙΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                ΘΕΜΑ: ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΩΡΑ 18.00-18.45 μμ: ΟΜΙΛΗΤΗΣ –ΒΕΝΕΤΟΥΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ

                                ΘΕΜΑ: ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ

ΩΡΑ 19.00-19.45 μμ: ΟΜΙΛΗΤΗΣ –ΠΡΕΚΑΤEΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

                                ΘΕΜΑ: ΣΥΝΔΡΟΜΟ LONG COVID

ΩΡΑ 20.00-20.45 μμ: ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

                                ΘΕΜΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΕΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 

ΩΡΑ 10.00-10.45 π.μ.: ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΜΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                 ΘΕΜΑ: ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΩΡΑ 11.00-11.45 π.μ.: ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

                                  ΘΕΜΑ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ    ΑΣΚΗΣΗΣ

ΩΡΑ 12.00-12.45 π.μ.:ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΗΣ

                                 ΘΕΜΑ:2421 χλμ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΩΡΑ 13.00-13.45 π.μ.: ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΠΟΥΓΙΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

                                  ΘΕΜΑ: ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ

ΩΡΑ 14.00-14.45 π.μ.: ΟΜΙΛΗΤΗΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                  ΘΕΜΑ: ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

 

Σημειώνουμε ότι μετά το τέλος των ομιλιών θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους θεατές, εντός του χρονικού πλαισίου που θα οριστεί από τον συντονιστή της εκδήλωσης μας

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Ο Γενικός Γραμματέας
 Κωνσταντίνος Σάμιος  Παύλος Λέκκας

Απολογισμός Ομοσπονδιακού Αγώνα ΕΟΣΛΜΑ-Υ στο Πευκί Ευβοίας

10 Δεκεμβρίου 2021 

Απολογισμός Ομοσπονδιακού Αγώνα ΕΟΣΛΜΑ-Υ στο Πευκί Ευβοίας

Διοργανώσαμε στις 5 Δεκεμβρίου 2021 με απόλυτη επιτυχία, λαμβανομένων υπόψη των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας που έχει ενσκήψει σε όλον τον πλανήτη, δύο (2) δρομικούς αγώνες στο Πευκί Ευβοίας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών της περιοχής, με τον τίτλο ‘ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ».

Η κίνηση μας αυτή εξέπεμψε το ηχηρό μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που είναι απαραίτητο για να μείνουμε όρθιοι σαν κοινωνία, τόσο εμείς, όσο και οι πληγέντες που έχουν ανάγκη πέραν της οικονομικής βοηθείας κι από ηθική στήριξη. Η κίνηση μας αυτή απέσπασε τα εύσημα τόσο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, όσο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, οι οποίες και τίμησαν την Αθλητική μας Εκδήλωση με την παρουσία σε αυτές του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, του Υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού κ.α. παραγόντων.

Να συμπληρώσουμε ότι παράλληλα με τους παραπάνω αναφερόμενους αγώνες διοργανώσαμε και δύο (2) εικονικούς (virtual) αγώνες προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τους πληγέντες. Με τους συγκεκριμένους αγώνες υλοποιήθηκε η Ομοσπονδιακή ιδέα την οποία οραματισθήκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την υπηρετούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και θα αποτελέσουν την αφετηρία οργάνωσης πολλών  Ομοσπονδιακών Δρομικών Αγώνων σε όλες τις Περιφέρειες της πατρίδας μας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Ο Γενικός Γραμματέας
 Κωνσταντίνος Σάμιος  Παύλος Λέκκας

Παράταση εγγραφών για Πευκί Εύβοιας

1 Δεκεμβρίου 2021 

Η ΕΟΣΛΜΑΥ ενημερώνει τις φίλες και τους φίλους δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν τον εικονικό (virtual) αγώνα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και πυροπαθών της Βορείου Ευβοίας ότι η προθεσμία εγγραφής και τρεξίματος παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το όφελος των συγκεκριμένων αγώνων. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να καταθέσουν τα χρήματα στον Τραπεζικό λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με αριθμό IBAN: GR89011073500000735304414843, άλλως 735/304148-43 με δικαιούχο τον Κώστα Σάμιο. Αναφορικά με τους δρομείς που προτίθενται να εγγραφούν τις προσεχείς ημέρες στους δρομικούς αγώνες της  Ομοσπονδίας μας που θα διεξαχθούν στο Πευκί Ευβοίας στις 5 Δεκεμβρίου 2021 τους ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές είναι ακόμα ανοικτές και έχουν την δυνατότητα τα χρήματα να τα καταβάλλουν στην γραμματεία των αγώνων, μία ώρα τουλάχιστον πριν από την εκκίνηση των δρομικών αγώνων.

Το ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑΥ

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001