Νέα εποχή για τον ΣΔΥ Αθήνας2 Ιουνίου, 2020

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Θυμόμαστε μέσα από γραμμένες εικόνες

Ιούνιος 2020, το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, οι ημέρες που έρχονται σε τίποτα δεν θυμίζουν προηγούμενες εποχές. Οποιαδήποτε δραστηριότητα  του Συλλόγου παραμένει στην αναμονή.

Τέτοιες  ημέρες ετοιμαζόμαστε για τον ιστορικό αγώνα ‘Δρόμος Θυσίας’ στο μαρτυρικό Δίστομο. Μια αγωνιστική συμμετοχή σε έναν αγώνα που  είχε ξεκινήσει και διοργανώσει για πρώτη φορά ο ΣΔΥ Αθήνας πριν από  36 χρόνια.  

Τέτοιες ημέρες ετοιμαζόμαστε για την  τριήμερη απόδραση στο όμορφο νησί της Τήνου για να τρέξουμε, να προσκυνήσουμε στο ναό της Μεγαλόχαρης, να γνωρίσουμε τις ομορφιές του νησιού και να δροσιστούμε στα γαλάζια νερά της θάλασσας του Αιγαίου Πελάγους.

 Σήμερα όμως και σε αναμονή των  οδηγιών  από την Πολιτεία σχετικά με τους δρομικούς αγώνες Εμείς συνεχίζουμε με προσοχή τις μικρές καθημερινές μας προπονήσεις και άλλες δράσεις.

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας θέλησε να προσφέρει μια μικρή  αλλαγή στην καθημερινότητά μας. μια αλλαγή που θα συγκινήσει, σε πολλούς θα θυμίσει στιγμές όμορφες, στιγμές που δίνουν κουράγιο τώρα που το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Θα μας δείξει πως οι Δρομείς είμαστε πολίτες παράδειγμα μέσα στην Κοινωνία μας.

Συνεχίζουμε

Φιλικά

Ελένη Μπερτσάτου


Share: