Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 – Δελτίο Τύπου24 Φεβρουαρίου, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                   Ναύπλιο, 21/02/2019

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019: Δωρεάν προ-αγωνιστικός Καρδιολογικός και Ορθοπεδικός έλεγχος από το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. 

Για άλλη μία χρονιά θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικού και προ-αγωνιστικού ελέγχου από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του ‘Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center’ για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες.

Επιπλέον, για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με ορθοπεδικό έλεγχο.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος θα λάβει χώρα την Παρασκευή 01/03 14:00- 18:00 και το  Σάββατο 02/03 10:00- 18:00, στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη στην πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Παρακαλούμε, κλείστε το ραντεβού σας για τον Καρδιολογικό ή τον Ορθοπεδικό έλεγχο κάνοντας χρήση του κωδικού εγγραφή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 2752-360910, Κα Βενετσάνου Μένια. Θα τηρηθεί αυστηρά, η σειρά προτεραιότητας.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος είναι μία ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Ναυπλίου για την οποία η Οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά. 

Λήγει η προθεσμία για τις εγγραφές 

Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΜΑΔΙΚΗ με την εγγραφή αρχηγού ομάδας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα Τετάρτη 20/02, το βράδυ ενώ οι online ατομικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24/02 και ώρα 00:00.

https://www.nafpliomarathon.gr/engrafes/eidi-engrafis/ 

Ατομικές εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο γραφείο της Διοργάνωσης μέχρι την Παρασκευή 22/02 και ώρα 14:00.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν κατόπιν διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης. 

Ελάτε στο Ναύπλιο για τον πρώτο Μαραθώνιο της άνοιξης και απολαύστε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων!

Προτεινόμενα:

  • Παρασκευή 1/03, 19:00, Κέντρο Ελληνικών Σπουδών, Εκπαιδευτική αθλητική ημερίδα. Θέματα:
    «Μοριακοί Μηχανισμοί Άθλησης : Οξειδωτικό Στρες»
    «Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου σε αθλητές Μαραθωνίου»

Mε την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας “Sports Excellence” που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

  • Σάββατο 02/03, 19:00, ΦΟΥΓΑΡΟ, Προβολή κινηματογραφικής ταινία «Ο Τερματισμός – Finish Line» της Ελιάνα Αμπραβανέλ. Η προβολή στηρίζει την ομάδα  FINISH LINERS της MDA HELLAS. Η προβολή θα γίνει παρουσία της σκηνοθέτης και του κριτικού κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Και φυσικά μην ξεχνάμε το Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου, την Μαραθώνια Νύχτα εκπτώσεων και το Pasta Party. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις , δράσεις & προγράμματα επισκεφτείτε τον οδηγό επισκέπτη: https://www.nafpliomarathon.gr/odigos-episkepti/ 

Δείτε το βίντεο προβολής του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019:

https://goo.gl/K4d4xU   

Από το Γραφείο Τύπου


Share: