Μαραθώνιος Αθήνας. Σημαντική Ενημέρωση – Τεχνικές Οδηγίες7 Νοεμβρίου, 2016

Λίγες μόνο μέρες πριν τον πολυαναμενόμενο 34ο Μαραθώνιο Αθήνας, σας στέλνουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την ημέρα του Αγώνα! Σιγουρευτείτε ότι έχετε την σωστή πληροφόρηση για τα παρακάτω….

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

1. Θυμηθείτε να βάλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και το ρουχισμό σας μέσα στην πλαστική τσάντα που θα παραλάβετε μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας από το Κέντρο Εγγραφών – ERGO MARATHON EXPO.
2. Κολλήστε το αυτοκόλλητο με τον αριθμό σας πάνω στην τσάντα, η οποία πρέπει να είναι καλά κλεισμένη και να μην περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.

***
Για εσάς που συμμετέχετε στον Μαραθώνιο Δρόμο

▪ Μέχρι τις 8:20πμ το αργότερο, θα πρέπει να έχετε παραδώσει την πλαστική τσάντα με τα ρούχα σας στα φορτηγά της DHL, που βρίσκονται 100 μέτρα μπροστά από την αψίδα εκκίνησης.
▪ Παραδώστε την τσάντα σας στο φορτηγό της DHL που αναγράφει τον Αριθμό Συμμετοχής σας (Bib Number) αμέσως μετά την αποβίβασή σας από τα λεωφορεία.
▪ Κρατήστε μαζί σας μόνο τον απολύτως απαραίτητο, πρόχειρο και ελαφρύ ρουχισμό (T-Shirt, φόρμα κλπ.) για όσο θα περιμένετε την εκκίνηση του αγώνα.
▪ Θυμηθείτε ότι δεν επιτρέπεται η αλλαγή ρουχισμού μπροστά στην είσοδο της εγκατάστασης και στο χώρο στάθμευσης των φορτηγών της DHL.
▪ Φορέστε την «ειδική σακούλα ζεστασιάς» που θα σας μοιραστεί κατά την άφιξή σας στον Μαραθώνα.
▪ Σας προτείνουμε να αφήσετε στο ειδικό καλάθι συλλογής ρουχισμού για κοινωνικούς σκοπούς τον πρόχειρο και ελαφρύ ρουχισμό σας
▪ Αφού τερματίσετε, θα παραλάβετε την πλαστική τσάντα με τον ρουχισμό σας με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής σας. Οι εθελοντές μας θα είναι πάντα εκεί να σας βοηθήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

***
ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ:

Η (απευθείας και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις) μεταφορά σας στο χώρο της Εκκίνησης γίνεται με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής ταυτόχρονα από πέντε (5) διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας, από τις 5:30πμ έως τις 6:45πμ. Μετά τις 6:45πμ δεν είναι δυνατή η μεταφορά των συμμετεχόντων με μεταφορικά μέσα της Οργανωτικής Επιτροπής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για λόγους οργανωτικούς η τελευταία αναχώρηση λεωφορείου από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Συγγρού – Φιξ» θα γίνει στις 06:15πμ

Σημεία επιβίβασης:
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 2 «Συγγρού-Φιξ», κατά μήκος της λεωφόρου Συγγρού, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου (έξοδος «Συγγρού»).
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 2 «Πανεπιστήμιο», κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου, επιβίβαση από την πλευρά των Προπυλαίων Πανεπιστημίου (έξοδος «Πανεπιστήμιο»).
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 2 & 3 «Σύνταγμα», κατά μήκος της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας (επιβίβαση και από τις δύο πλευρές).
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 3 «Ευαγγελισμός», κατά μήκος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου.
▪ Στάση ΜΕΤRO Γραμμή 3 «Κατεχάκη», κατά μήκος της λεωφόρου Μεσογείων, επιβίβαση από την πλευρά της ανόδου αυτοκινήτων.

Τα λέμε στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 13 Νοεμβρίου 2016!!


Share: