Κέφι & πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στην ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»



12 Ιουνίου, 2019

Κέφι & πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στην ετήσια χοροεσπερίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΑΠΣ δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», το Σάββατο 8 Ιουνίου στην «στέγη» του συλλόγου. Στην εσπερίδα συμμετείχαν 300 και πλέον άτομα, τα οποία διασκέδασαν και χόρεψαν με ανεξάντλητο  κέφι σε λαϊκούς, ποντιακούς και δημοτικούς ρυθμούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της εκκλησίας, βουλευτές, μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου της περασμένης χρονιάς. Στην συνέχεια τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους, η καλύτερη και ο καλύτερος αντίστοιχα μαραθωνοδρόμος του συλλόγου για το έτος 2018. Επίσης, για πρώτη φορά τιμήθηκε ο καλύτερος αθλητής του συλλόγου σε υπεραποστάσεις βουνού για το 2018. Τέλος, για την σημαντική προσφορά τους στον ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ» αναμνηστικά δώρα απονεμήθηκαν στα μέλη του πρώτου Δ.Σ. του συλλόγου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου τα οποία παρέστησαν, ενώ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον π. Κυριάκο Κοκελίδη εφημέριο του Ι. Ναού Αγίου Χαραλάμπους Σιδ. Σταθμού, καθώς και τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πολ. Συλλόγου του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχία της χοροεσπερίδας.


Share: