Επίσκεψη του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου30 Ιανουαρίου, 2020

Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

30 Ιανουαρίου 2020

Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είναι υποστηρικτής του Διεθνούς Αγώνα Δρόμου «Katerini Run», ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου 2020.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας -στο πλαίσιο της πολιτικής των προτεραιοτήτων της- στηρίζει τους τομείς του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού. Υποστηρίζει δράσεις και σωματεία που συμβάλουν στην ανάπτυξή των και προωθούν ενέργειες για την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος ανέφερε σχετικά. Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαυρίδου για την υποστήριξη που παρέχει διαχρονικά στις αθλητικές δράσεις μας, οι οποίες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία, η οποία είναι και ο τελικός αποδέκτης. Κύριος γνώμονας της δράσης μας είναι η τόνωση του μαζικού αθλητισμού και η αλληλεγγύη.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν την κ. Σοφία Μαυρίδου και με τον συνεργάτη της Σάββα Καρυπίδη εξειδίκευσαν τη μορφή της υποστήριξης και το σχέδιο του αγώνα.


Share: