Ενημέρωση Μελών του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»26 Μαρτίου, 2019

Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε ότι:

  • Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» επισκέφθηκε το Γιώργο Ιωαννίδη και παρέδωσε χρηματικό ποσό, εκπληρώνοντας την υπόσχεση του να δοθεί μέρος των εσόδων του αγώνα των 5 χιλιομέτρων Katerini Run 2019”. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος «Ο σύλλογος μας αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη, η οποία μπορεί και πρέπει να μας χαρακτηρίζει. Ευχόμαστε στο Γιώργο και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν. Οι πράξεις μας αυτές υλοποιούνται διαχρονικά και θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Ευχόμαστε δε, να βρίσκουν διαρκώς μιμητές».   Από την πλευρά της η οικογένεια του Γιώργου Ιωαννίδη ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του συλλόγου σημειώνοντας ότι «είναι μια σημαντική κίνηση τόσο όσον αφορά τη βοήθεια, όσο και σε επίπεδο συμβολισμού καθώς οι δεσμοί ανθρώπων και φορέων ενισχύονται μέσω των πράξεων αλληλεγγύης»
  • Όπως κάθε χρόνο τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κάνουν καρδιολογικές εξετάσεις στο ιατρείο του καρδιολόγου κ. Γρηγορόπουλου Θεόδωρου, στις εξής ημερομηνίες:

Τετάρτη 27/3 από τις 14:00 έως τις 18:30, Πέμπτη 28/3 από 14:00 έως τις 18:00 και την Τετάρτη 3/4 από τις 14:00 έως τις 18:00.

Την σχετική βεβαίωση μπορείτε να την παραλάβετε από τα γραφεία του συλλόγου ενώ το κόστος της εξέτασης ορίστηκε στα 10 Ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες από τον πρόεδρο Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. 6976 692 445

  • Με την ευκαιρία αυτή καλωσορίζουμε στον σύλλογο τους: Ιωάννη Μεϊτανίδη, Γρηγόριο Παπαδόπουλο και Γεώργιο Κουκιώτη και τους ευχόμαστε πολλά και καλά προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα!

                                           

                                                         Από το Δ.Σ.


Share: