Ενημέρωση μελών για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών – Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ5 Νοεμβρίου, 2019

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

Πληροφορίες για τα μέλη τα οποία θα συμμετέχουν στην αποστολή του συλλόγου.

  • Τα μέλη μας όπως κάθε χρόνο απολαμβάνουν εκπτωτικό εισιτήριο από τα Κ.Τ.Ε.Λ. με την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης. Όσοι δεν έχουν παραλάβει την βεβαίωση μπορούν να τη ζητήσουν από το κατάστημα οπτικών του προέδρου Αλέξανδρου Πούλιου (25ης Μαρτίου 2), κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Σημειώνουμε ότι μπορούν να παραλάβουν τη βεβαίωση όσοι έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή του 2019. Τα Κ.Τ.Ε.Λ. εκτός των προγραμματισμένων δρομολογίων, θα δρομολογήσουν έκτακτα και στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής Λεωφορείο από την Αθήνα για την εξυπηρέτηση των μελών μας.  Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των Κ.Τ.Ε.Λ.:

http://www.ktelpierias.gr/el/routes/athens-route-3.html

  • Ο πρόεδρος μας Αλέξανδρος Πούλιος, θα παραλάβει τους αριθμούς συμμετοχής των συμμετεχόντων σε όλα τα αγωνίσματα το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου. Τα νούμερα θα τα διανείμει ο ίδιος στο φουαγιέ του ξενοδοχείου “Economy”, Κλεισθένους 5 Αθήνα – πρώτη παράλληλος της οδού Αθηνάς, όπισθεν της πλατείας Κοτζιά – το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο το πρωί. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 697 669 2445. Πληροφορίες για το πρόγραμμα των αγώνων στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο:

https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/event-gr/program-gr

  • Ο σύλλογος με την πολυπληθή αποστολή στα αγωνίσματα του Αυθεντικού Μαραθωνίου για μια ακόμη φορά αποδεικνύει τη δυναμική του!

Καλόν αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους!

                                                Από το Δ.Σ.


Share: