Ενημέρωση μελών – Α.Π.Σ. Πιερίας ΖΕΥΣ9 Δεκεμβρίου, 2019

Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε  ότι:

  • Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ο βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος υποδέχθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου σε μία συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα. Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος ενημέρωσε το Βουλευτή για τους σκοπούς, τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο σύλλογος κατά τη δραστηριότητα του. Ο κ. Μπαραλιάκος – δρομέας και ο ίδιος – έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στον σύλλογο αναγνωρίζοντας την σημαντική υπηρεσία την οποία προσφέρει στο μαζικό αθλητισμό.
  • Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου πολυπληθής αποστολή βρέθηκε στον 8Ο «Φιλίππειο» δρόμο. Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος σε συνάντηση την οποία είχε με τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ. Βεροίας επαναβεβαίωσε τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων και κάλεσε το γειτονικό σύλλογο να συμμετέχει μαζικά στον αγώνα «Katerini Run» 2020 ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συμεών Συμεωνίδης τερμάτισε 7ος γενικής και 2ος στην κατηγορία του, ενώ στις γυναίκες η Ελένη Κώστα 1η στην κατηγορία της!

  • Παράλληλα στην κατηγορία αγώνων βουνού και ειδικότερα στον 14ο χειμωνιάτικο «Ενιπέα» ο σύλλογος είχε αξιοσημείωτη παρουσία με πολλούς δρομείς να δηλώνουν παρόντες στην εκκίνηση.

                                                                              Από το Δ.Σ.


Share: