Ενημέρωση Μάιος 20209 Μαΐου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητά Μέλη του ΣΔΥ Αθήνας ελπίζουμε να είσαστε Όλοι καλά, πιστεύουμε ότι αυτές τις ημέρες ξεκινήσαμε όλοι μαζί να βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το αύριο. Αρωγός στην προσπάθεια του καθενός ο ανοιξιάτικος καιρός που συνοδεύει το πρωτόγνωρο αίσθημα της ατομικής μας ελευθερίας.
Όμως όσο και να μας αγχώνουν οι δυσκολίες της νέας πραγματικότητας Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε, Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, με το αίσθημα της ατομικής Ευθύνης για ένα καλύτερο Αύριο.
Όπως γνωρίζετε όλο αυτό τον καιρό ο ΣΔΥ Αθήνας είχε σταματήσει κάθε δραστηριότητα, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που είχαμε αναγγείλει μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 έχουν ανασταλεί.
Αναφέρουμε ενδεικτικά : την διοργάνωση του αγώνα ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2020
Την συμμετοχή σε αγώνες με εκδρομή : στον 6ο Μαραθώνιο Ολυμπίας, στην Τροιζινία, στο Λιμποβίτσι, στα Θεοδωράκεια 2020, στο Δίστομο, στην Τήνο, στα Βρεττάκεια, στον Ανδάνειο Δρόμο κ.α.
Την καθιερωμένη ετήσια επιστημονική εκδήλωση, την καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών που μας υποστηρίζουν στους αγώνες μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας μερικές δραστηριότητες εκτός των εκδρομών θα γίνουν κάποια στιγμή όταν μας επιτραπεί από την Πολιτεία η κανονική συμμετοχή και συνάθροιση σε εκδηλώσεις.
Σας γνωρίζουμε ότι τα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας θα είναι ανοικτά κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ. θα είμαστε εκεί για να σας δούμε εφόσον θέλετε να έρθετε. Ο χώρος μας επιτρέπει να είμαστε μέχρι 10 άτομα.
Μείνετε κοντά στην αγαπημένη σας δραστηριότητα το τρέξιμο, καθημερινά με σύνεση και υπομονή. Εμείς κάθε Σάββατο, ώρα 09:00πμ θα είμαστε στο Πεδίο του Άρεως στο Άγαλμα της Αθηνάς να κάνουμε την συνηθισμένη μας προπόνηση.
Αγαπητά Μέλη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας σας θέλει δίπλα του με την δική σας συμβολή και παρουσία θα ξεπεράσουμε και αυτές τις δυσκολίες.
Να είσαστε Όλοι καλά
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου


Share: