ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ 73 χλμ. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΜΟΝΗ ΚΟΥΔΟΥΜΑ11 Ιουλίου, 2016

H προπονητική πεζοπορία & τρέξιμο 73 χλμ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή & το Σάββατο 24-25 Ιουνίου με σκοπό ενός τάματος στην Παναγία και συνδυασμό την προπόνηση , Στην πεζοπορία-τρέξιμο όλοι οι συμμετέχοντες βάδισαν ομαδικά δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα και κάλυψαν την απόσταση σε 13 ώρες και 50 λεπτά.μαζί με τις στάσεις.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΗΤΑΝ : ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

10 πεζοπόροι έδωσαν το παρόν στην εκκίνηση που δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/6 και ενώ διήνυσαν την διαδρομή Ούλαφ Πάλμε-Βασιλειές Σίλαμος-Αρχάνες-Χουδέτσι-Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Πραιτόρια -Χάρακας-Παράνυμφοι από το μονοπάτι κατέβηκαν στηνΙ.Μ. Κουδουμά σε 13.ώρες και 50 λεπτά συμπεριλαμβανόμενες και τις στάσεις για ανεφοδιασμό.

Στην πεζοπορία συμμετείχαν οι: Σπυρίδων- Λευτέρης- Μανώλης -Νίκος -Δημήτρης-Γιώργος-Δημήτρης- Ειρήνη- Χαρίκλεια-Hellena. Που στον τερματισμό στην Ι.Μ. Κουδουμά ο Ηγούμενος της μονήε πατήρ Μακάριος απονεμένε τα αναμνηστικά τους μετάλλια.

Eπίσης ευχαριστούμε τους συνοδούς μας Βαγγέλη-Σπυρίδων και Μιχάλη

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της πεζοπορίας τον Ασκληπιο Κρήτης- την Βότομος- ισοτονικό OSHEE-βιβλιοπωλείο Ανθολόγιο- Κρητικός Φούρνος -Φούρνος Βενέρη- και κ. Στέλιο για τα γλυκά.


Share: