Ευχές Χριστουγέννων και νέου Ετους 202121 Δεκεμβρίου, 2020

Αγαπητοί Φίλοι Δρομείς
 Για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ σε Εσάς και τις  Οικογένειάς σας.
   Επίσης με αφορμή τις  εκλογές της Ομοσπονδίας μας θέλω να σας ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου για μέλος του νέου Δ.Σ. στις Αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν την 16 Ιανουαρίου 2021 και σας παραθέτω ένα ενημερωτικό βιογραφικό μου.
   “Είμαι απόστρατος αξιωματικός έγγαμος έχω δύο γιούς γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και ζω στη Χαλκίδα. 
   Από μικρό παιδί μου άρεσε οτιδήποτε έχει  σχέση με τον αθλητισμό. 
   Στα 13 μου ξεκίνησα να παίζω οργανωμένα μπάσκετ σε ομάδες μέχρι και τα 25 περνώντας από αρκετές ομάδες ως την κατηγορία της Β’ Εθνικής. 
   Μετά συνέχισα ως διαιτητής μπάσκετ από τις μικρές κατηγορίες τελειώνοντας μετά από 22 χρόνια στο επίπεδο της Α1 Εθνικής κατηγορίας.
   Παράλληλα με την Διαιτησία και πριν περίπου 10 χρόνια άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά με το τρέξιμο. Έχω συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες ορεινού τρεξίματος, δρόμους  5, 10χλμ. Ημιμαραθώνιους, Μαραθώνιους ( κλασικό κ.α.) μεγαλύτερης απόστασης 6ωρα 50χλμ. και 80χλμ. Επίσης τα τελευταία 4 χρόνια ασχολούμαι και με το τρίαθλο μέχρι και την απόσταση του half ironman. 
   Δύο αγώνες είναι αυτοί που πιστεύω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου, η συμμετοχή μου στο half ironman στο Costa Navarino το 2019 και το ultra  80 χλμ. “Βασιλιάς Λεωνίδας” Τρίπολη-Σπάρτη το 2020.
   Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ευβοίας που ιδρύσαμε μαζί με φίλους δρομείς το 2018.  Ο Σύλλογος εντάχθηκε αμέσως στα μητρώα της Ομοσπονδίας και τη στηρίζει στις προσπάθειές γιά την αναγνώρισή της και στη εξάπλωση του δρομικού κινήματος.
   Έχοντας χρόνο και διάθεση σκοπός μου είναι να συμβάλλω στη διεύρυνση και ανάπτυξη του πνεύματος του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού προσελκύοντας αθλούμενους συμπολίτες μας στη δρομική οικογένεια  και εύχομαι ο Θεός να μου δίνει υγεία και δύναμη να συνεχίσω να ασχολούμαι όσο περισσότερο με αυτό που αγαπάμε και μας βελτιώνει σαν ανθρώπους.” 
 
              Με εκτίμηση 
        Γεώργιος Μπλέτσας
 
Πρόεδρος ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
 

Share: