Δελτίο Τύπου – Δρομείς Υγείας Γρεβενών18 Ιανουαρίου, 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέφι, χορός και πολλές εκπλήξεις στη γιορτή του Α.Π.Σ.Δρομέων Υγείας Γρεβενών !

Αψηφώντας τα χιόνια και το δριμύ ψύχος στο οικογενειακό κέντρο “Δειλινά” πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, ο ετήσιος χορός των δρομέων σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή από μέλη και φίλους του συλλόγου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε τον ετήσιο απολογισμό του συλλόγου αναφέροντας τους δύο αγώνες που διοργανώνονται, τον “orliakas race” που φέτος θα γίνει στις 5/5 και το “αθλητικό απόγευμα στο Καστράκι” που γίνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανέφερε επίσης πως τα μέλη μας έχουν δυναμική παρουσία σε όλους τους αγώνες  της Ελλάδας αλλά και σε πολλούς του εξωτερικού, όπως και τις δράσεις του συλλόγου σε θέματα κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα. Τελειώνοντας, έκανε έκκληση σε όλους να πλαισιώσουν τον ΣΔΥΓ και πρόσθεσε πως το σύνθημα μας είναι η άθληση για όλους, χωρίς ανταγωνισμό αλλά για την υγεία μας δίνοντας παράλληλα το παράδειγμα στους νέους που στην εποχή μας έχουν ανάγκη την προτροπή για αθλητισμό και δημιουργικές δράσεις.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν ως είθισται, οι δρομείς που τερμάτισαν για πρώτη φορά στον Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων! Αυτοί ήταν: ο Πουρνάρας Στέργιος, ο Μωυσιάδης Λευτέρης, ο Παπαγεωργίου Ευθύμιος και τα νέα μέλη μας, Καραγιώργος Βαγγέλης και Καβακιώτης Νίκος που ήρθαν από Άμστερνταμ και Λονδίνο αντίστοιχα για να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας!

Ακολούθησε γλέντι με χορό και τραγούδι από τους ανεπανάληπτους Δρουδάκη Τάκη, Κώττα Στέλιο, Σβώλο Θωμά και σε guest εμφάνιση ο Πουρνάρας Στέργιος που έδωσε ρεσιτάλ με το κλαρίνο του! Δεν έλειψαν βέβαια και οι ευχάριστες εκπλήξεις από τους παρευρισκόμενους στο χορό αλλά και στο τραγούδι! Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού  και πολιτισμού Δασκαλόπουλος Αντώνης, ο αντιδήμαρχος Τζουβάρας Απόστολος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γρεβενών Πουρνάρας Στέργιος,  ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάτσιος  Ιωάννης, εκπρόσωποι συλλόγων και ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μαραθώνιο Παρμάκης Μιχάλης ο οποίος κέρδισε και το φλουρί!

Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ιδιαίτερα όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που στήριξαν τη λαχειοφόρο μας.

Και του χρόνου με υγεία!!!


Share: