Δελτίο Τύπου – 4ος Aγώνας «Στα Χνάρια των Ηρώων»5 Αυγούστου, 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

 Δημόφιλος και ο Λεωνίδας,οι 700 ηρωικοί Θεσπιείς και οι 300 Αθάνατοι Σπαρτιάτες ,θα είναι υπερήφανοι για όσους και όσες έλαβαν μέρος στον αγώνα και έτρεξαν και φέτος στα δικά τους αθάνατα χνάρια.
Θα είναι υπερήφανοι διότι δεν είχαν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της διαδρομής μόνο ,αλλά και να υπερνικήσουν τις συνέπειες της πανδημίας και τον ενσκήψαντα καύσωνα. Όλα αυτά χαλύβδωσαν το πνεύμα και το φρόνημα των αθλητών που πραγματοποίησαν την δική τους υπέρβαση, ώστε να τερματίσουν και να προσκυνήσουν το ηρώο του στρατηγού Λεωνίδα και των συντρόφων του, όπως και το μνημείο των Θεσπιέων ηρώων.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στην διαδρομή των 102χμ και στους παράλληλους αγώνες σκυταλοδρομιών 2χ51 και 4χ 25,5 χμ.
Επίσης ,πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στους : Δήμους  Αλιαρτου-Θεσπιεων    Λεβαδέων, Ορχομενού, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Καμμένων βούρλων, Λαμιέων και Θεσπιέων-Αλιάρτου ,συνδιοργανωτές του αγώνα με τον ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής.
Ακόμη θερμές ευχαριστίες στους πολυάριθμους εθελοντές, κατοίκους περιοχών της διαδρομής του αγώνα για την αμέριστη βοήθειά τους ,όπως και τα μέλη και φίλους του συλλόγου για την προσφορά τους.
Ευχαριστούμε ακόμη, τους αδερφούς συλλόγους ,μέλη της ΕΟΣΛΜΑΥ, ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ,ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ,ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΥΚΛΗΣ,ΤΡΑΧΙΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ καθώς επίσης τους κατοίκους της ιστορικής Μενδενίτσας ,των Θερμοπυλών και την Πολιτιστική εταιρία και το μουσείο Θερμοπυλών.
Τέλος ,ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους, τον Ελληνικό στρατό  τις αστυνομικές αρχές, την κλινική Γιαγκου και το πλήρωμα του διατεθέντος ασθενοφόρου, τις εταιρίες DOLE ΑΕ ,ΒΙΚΟΣ ΑΕ,TAILWIND NUTRITION και τους Νίκο Γιοχάλα και Πάνο Αλεξάκο για την υλική βοήθεια.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΓΩΝΑ 102ΧΜ
ΑΝΔΡΕΣ
DIEMAR GEOBE                                9.56.28
ΒΑΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ                          10,27,08
ΜΑΡΙΦΟΓΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ       11,46,05
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΜΠΑΤΖΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ                         11,57,16
ΤΣΙΟΛΑΚΟΥ ΑΝΝΑ                           14,40,37
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ             14,47,37
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ25,5
PANORAMA RUNNING TEAM            7.24.10
ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ               7,39,54
ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  RUNNING          7.59.40
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 2Χ51
TEACHERS GIRLS                                9.54.24
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ                                      12,24,12

ΟΙ ΤΑΙΡΙΑΣΜΕΝΟΙ                            12,31,25


Share: