Δ.Τ. – «Τρέχοντας στο κάστρο του Ναυπλίου – Nafplio Castle Run»18 Αυγούστου, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ναύπλιο, 27/07/2015

Προς: MME
«Τρέχοντας στο κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην οποία προεδρεύει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, ανακοινώνει την αναβάθμιση και ενοποίηση σε μία Οργανωτική Επιτροπή, των αγώνων δρόμου «Παλαμήδεια», που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 29 Νοεμβρίου 2015, είναι αφιερωμένα στην άλωση του Κάστρου του Παλαμηδίου και συμπίπτουν κατ’ έτος με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Ναυπλίου.

Η αγωνιστική εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου «10 Χλμ. Ναυπλίου – Παλαμήδεια», με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, και μικρότερο αγώνα 3 Χλμ. για όλους. Το σημαντικότερο!! θα περιλαμβάνει και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η αγωνιστική άνοδος κάστρου.

Η άνοδος του κάστρου του Παλαμηδίου, που αριθμοί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια), θα συνδυαστεί με παράλληλη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,15 Χλμ., αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα τον Παλαμήδειο Άθλο.

«Τρέχοντας στο κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run».

Οι συμμετοχές σε αυτόν τον αγώνα θα είναι περιορισμένες και οι δρομείς, θα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρια προετοιμασίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σας κοινοποιούμε την προκήρυξη των αγώνων.

Σύντομα θα λειτουργήσει και ο δικτυακός τόπος της διοργάνωσης (www.nafpliocastlerun.gr), για την παροχή όλων των αναγκαίων πληροφοριών.

Από την Οργανωτική Επιτροπή


Share: