Aθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ12 Ιανουαρίου, 2015

Φίλες και Φίλοι, μέλη του συλλόγου μας,

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 (και κάθε Δευτέρα) επαναλειτουργούν τα γραφεία του συλλόγου σε νέες ώρες 18.00 έως και 20.00 και μέχρι την Άνοιξη.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ & KOΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του συλλόγου θα έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις του ετήσιου χορού που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα δεξιώσεων GRANDE SALA (7χλμ Κατερίνης Ελλασόνας). Η τιμή της πρόσκλησης είναι 12 ευρώ με πλήρες μενού και ζωντανή μουσική.

Για μια ακόμη χρονιά σας προσκαλούμε να τιμήσετε τον ετήσιο χορό, η επιτυχία του οποίου εξαρτάται από όλους μας και από τον καθένα ξεχωριστά και θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες του συλλόγου. Παράλληλα θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την πλούσια δράση του 2014.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη του συλλόγου μας- επαγγελματίες, που από μόνα τους ( και μας τιμά αυτό)  προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά. Όποιος φίλος επιθυμεί να προσφέρει οποιοδήποτε δώρο, ας ενημερώσει τον κ. Πούλιο.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο σύλλογος μας πραγματοποιεί την ετήσια τακτική εθελοντική αιμοδοσία του η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στο Αιμοδοτικό τμήμα του ΓΝΝ Κατερίνης από τις 9.00 έως τις 14.00.

Η εθελοντική αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη. Ο σύλλογος έχοντας την δική του οργανωμένη τράπεζα αίματος θα είναι σε θέση να βοηθήσει όλους όσους από τα μέλη μας χρειαστούν αλλά και τους φίλους που έδωσαν, ανεξάρτητα από τον αριθμό φιαλών που θα ζητήσουν, καθώς έχει άριστες σχέσεις με καθεαυτό αιμοδοτικούς συλλόγους του νομού. Η συνεργασία  από άλλους αιμοδοτικούς συλλόγους συνήθως γίνεται όταν μέλη μας ζητούν πάνω 4-5 φιάλες για σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις.  Όπως καταλαβαίνετε η ανάγκη αιμοδοσίας κρίνεται άμεση.

Η υπεύθυνη κοινωνικού προγράμματος του συλλόγου κα Σταυρούλα Ουζούνη θα κρατά τα ονόματα των αιμοδοτών στις οργανωμένες αιμοδοτικές καταστάσεις του συλλόγου.

Σε περίπτωση που κάποια μέλη δεν μπορούν να μετακινηθούν στο Νοσοκομείο, να έρθουν σε επαφή με το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα πραγματοποιούν δρομολόγια από και προς το νοσοκομείο για να διευκολύνουν τους εθελοντές αιμοδότες.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 μπορούν όσα μέλη επιθυμούν να τρέξουν στον Αγώνα δρόμου Μεσημερίου και θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορείο να το δηλώσουν. Η απόφαση να μετακινηθούμε ομαδικά έγινε έπειτα από επιθυμία αρκετών μελών. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που συγκεντρωθεί αριθμός ικανός να καλύψει το κόστος του λεωφορείου σε τιμές εισιτηρίου λογικές. Διαφορετικά η μετακίνηση θα γίνει με ΙΧ.

MEΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2015

Για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η εγγραφή στον αγώνα θα πραγματοποιηθεί οργανωμένα  μόλις ολοκληρωθούν οι συνομιλίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων με την διοργάνωση. Σε όλες τις περιπτώσεις θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια ένα για τα 10 χλμ και το άλλο για τον Μαραθώνιο. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα φροντίσουν έτσι ώστε να παραλάβουν τα bib numpers από τη Θεσσαλονίκη και να τα παραδώσουν στα μέλη στην Κατερίνη 2 ημέρες πριν τον αγώνα.

Με τις καλύτερες ευχές μας για το 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ”ΖΕΥΣ”

——————————————————-

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ
www.zeusrunnersclub.gr


Share: