ΑΠΣ ΖΕΥΣ – Ενημέρωση2 Μαΐου, 2019

Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε ότι:

  • Ο σύλλογος θα μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση των μελών στον 10ο «Ιπποκράτειο» αγώνα δρόμου στη Λάρισα την Κυριακή 5 Μαΐου. Το λεωφορείο θα εκκινήσει από τα γραφεία του συλλόγου στις 06:45 π.μ. και αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος 697 669 2445.
  • Όπως έχουμε ενημερώσει ο σύλλογος θα οργανώσει ταξίδι στη Λευκάδα το τριήμερο 15-17 Ιουνίου 2019 (Αγίου Πνεύματος). Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να καταβάλλουν το ποσό των 40€ στον πρόεδρο Αλέξανδρο Πούλιο έως αύριο Παρασκευή 3 Μαΐου, για να δοθούν οι απαραίτητες προκαταβολές.
  • Το μέλος μας Καλλιόπη Καρτσαμπά-πρώην Γραμματέας του συλλόγου- κατέκτησε στον 4ο «Θεαγένειο» αγώνα της Θάσου (20&21 Απριλίου), τη δεύτερη θέση στις γυναίκες, καλύπτοντας τη διαδρομή των 104 χιλιομέτρων σε 13ω 3λ & 9δ. Με αυτό τρόπο γίνεται η πρώτη αθλήτρια του συλλόγου η οποία καλύπτει απόσταση άνω των 100 χιλιομέτρων. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε να συνεχίσει να θέτει και να κατακτά «νέα όρια»!
  • Με τη ευκαιρία αυτή καλωσορίζουμε στον σύλλογο το Δημήτριο Μαχρέμη. Του ευχόμαστε καλές προπονήσεις και τερματισμούς!

Τέλος, ευχόμαστε από καρδιάς το ανέσπερο Φώς της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού, να φωτίζει τις ζωές όλων και να χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

                                   

                                                    Από το Δ.Σ.


Share: