ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 34ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ6 Νοεμβρίου, 2016

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 34ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 13/11/2016

Η παραλαβή των πακέτων και των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τον κάθε έναν χωριστά από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Ταεκβοντό), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής:

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 : 13:00 – 20:00
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 : 10:00 – 20:00
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 : 10:00 – 18:00

Ο δρομέας που έχει ήδη λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα (email) κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου – επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του παραλαμβάνει το φάκελο με:
– τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης, και
– το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται.

Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια με το αποδεικτικό αυτό και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής.

Οι δρομείς των οποίων η εγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων. Εμείς σε κάθε περίπτωση θα είμαστε στην διάθεσή σας

Από το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ


Share: