Αποτελέσματα αρχαιρεσιών, και το νέο ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου13 Σεπτεμβρίου, 2019

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 η επαναληπτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, όπως και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της εξελεγκτικής επιτροπής. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ψήφισαν 58 μέλη. Έγκυρα 58, λευκά 0, άκυρα 0.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

εκλέγονται:
ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 50
ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 47
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 37
ΜΗΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 30
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 27
ΖΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 22
ΜΠΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 20
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ 17
ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 15

αναπληρωματικοί
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 12
ΜΠΑΤΖΙΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 9
ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

εκλέγονται
ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 39
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 35
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ 22

αναπληρωματικοί
ΒΙΓΚΛΑΣ ΛΙΝΟΣ 18

Την επόμενη ημέρα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, βάση των αποτελεσμάτων των εκλογών. Οι θέσεις κατανεμήθηκαν ως εξής:

Πρόεδρος Παλάντζας Κώστας
Αντιπρόεδρος Παπαχρήστου Ευαγγελία
Γραμματέας Αντωνίου Γιάννης
Ειδικός γραμματέας Μπάρδας Χαράλαμπος
Ταμίας Τρύφωνος Σπύρος
Έφορος Μήλιος Νίκος
Μέλη Κουτσουμπές Απόστολος,
Ζήσης Παντελής,
Καραδημητρίου Στάθης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί το απερχόμενο και υπόσχεται ότι θα φροντίσει να το αντικαταστήσει άξια. Όπως καθιερώθηκε στη νέα εποχή 30 χρόνων του συλλόγου, το ΔΣ, οι αναπληρωματικοί, και όλα, τα 300 μέλη του ΣΔΥΒ θα έχουν καθημερινά λόγο σε κάθε θέμα, από το πιο απλό ως το πιο σημαντικό. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή κάθε πρόταση από κάθε μέλος, που θα κάνει τον ΣΔΥΒ πιο ισχυρό. Σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν επίσης τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ, ενώ ήδη ανατέθηκε στη Μάρθα Ξηροφώτου η λογιστική υποστήριξη.

Ως το τέλος του έτους θα έχει υλοποιηθεί το μεγάλο εγχείρημα που σχεδιάζεται και θα φέρει τον σύλλογο στην ψηφιακή εποχή. Κάθε διαδικασία θα είναι από τότε πολύ πιο εύκολη, για παράδειγμα η εγγραφή σε κάθε αγώνα που θα μετέχει ομαδικά ο σύλλογος θα γίνεται σε δευτερόλεπτα από κάθε μέλος που θέλει να συμμετέχει, μέσω της εφαρμογής που θα δημιουργηθεί (app) στο κινητό. Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες, όπως και πολλές ακόμη νέες κινήσεις που σχεδιάζονται.

Και για να επιστρέψουμε σε αυτά που ακολουθούν πιο σύντομα: Την Κυριακή ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου τρέχει και είναι επίσημα υποστηρικτής της διοργάνωσης στον 5ο Αγώνα Δρόμου Καλών Νερών. Οι αριθμοί δίνονται από σήμερα! Παρασκευή και Σάββατο λοιπόν μπορείτε να περάσετε εργάσιμες ώρες από το κατάστημα Aspirina για να πάρετε τον φάκελό σας. Εννοείται ότι όσοι δεν πάρουν τον αριθμό τους στο κατάστημα, θα τον παραλάβουν την Κυριακή από τη γραμματεία στα Καλά Νερά.

Σας ευχαριστούμε!


Share: