Απολογισμός Ομοσπονδιακού Αγώνα ΕΟΣΛΜΑ-Υ στο Πευκί Ευβοίας10 Δεκεμβρίου, 2021

Featured image for “Απολογισμός Ομοσπονδιακού Αγώνα ΕΟΣΛΜΑ-Υ στο Πευκί Ευβοίας”

Διοργανώσαμε στις 5 Δεκεμβρίου 2021 με απόλυτη επιτυχία, λαμβανομένων υπόψη των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας που έχει ενσκήψει σε όλον τον πλανήτη, δύο (2) δρομικούς αγώνες στο Πευκί Ευβοίας για την ενίσχυση των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών της περιοχής, με τον τίτλο ‘ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ».

Η κίνηση μας αυτή εξέπεμψε το ηχηρό μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που είναι απαραίτητο για να μείνουμε όρθιοι σαν κοινωνία, τόσο εμείς, όσο και οι πληγέντες που έχουν ανάγκη πέραν της οικονομικής βοηθείας κι από ηθική στήριξη. Η κίνηση μας αυτή απέσπασε τα εύσημα τόσο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, όσο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, οι οποίες και τίμησαν την Αθλητική μας Εκδήλωση με την παρουσία σε αυτές του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, του Υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού κ.α. παραγόντων.

Να συμπληρώσουμε ότι παράλληλα με τους παραπάνω αναφερόμενους αγώνες διοργανώσαμε και δύο (2) εικονικούς (virtual) αγώνες προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τους πληγέντες. Με τους συγκεκριμένους αγώνες υλοποιήθηκε η Ομοσπονδιακή ιδέα την οποία οραματισθήκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, την υπηρετούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και θα αποτελέσουν την αφετηρία οργάνωσης πολλών  Ομοσπονδιακών Δρομικών Αγώνων σε όλες τις Περιφέρειες της πατρίδας μας.


Share: