Αναβολή Διοργάνωσης Μπλόκου Καλογρέζας 202010 Μαρτίου, 2020

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

ΕΔΡΑ: ΧΑΛΚΗΣ 2 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
TK 14232,Τηλ.: 2102772423
e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com
www: ags-anatoli.gr

ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ  ΟΙ  35ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

«ΜΠΛΚΟ  ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ  2020»

    Η Οργανωτική Επιτροπή (ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Ν. Ιωνίας– Ο.Π.Α.Ν., ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας – Φ.Ο.Ν.Ι.) των 35ων Αγώνων Δρόμου, με την επωνυμία «Μπλόκο Καλογρέζας 2020», αποφάσισε και αναβάλλει τους ανωτέρω αγώνες, τους προγραμματισμένους για τις 15 Μαρτίου 2020.

    Λόγω των δυσμενών εξελίξεων των σχετικών με την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19, για προληπτικούς λόγους, συντασσόμενη με τις οδηγίες και συμβουλές των αρμόδιων Υπουργείων και των ειδικών επιστημόνων, προβαίνει στην αναβολή της διοργάνωσης, που ήταν καθ’ όλα προετοιμασμένη για να τιμήσει κι εφέτος, για 35η συνεχή χρονιά, τους εκτελεσμένους στο Μπλόκο Καλογρέζας το Μάρτη του 1944.

    Με επόμενη ανακοίνωση θα ενημερωθούν όλοι οι δρομείς για τη νέα ημερομηνία της διοργάνωσης.

   Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους πολυπληθείς δρομείς, οι οποίοι δήλωσαν τη συμμετοχή τους στους φετινούς αγώνες. Επίσης ευχαριστεί την Τροχαία Ν. Ιωνίας, το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, τη Δημοτική Αστυνομία, το Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και τους περισσότερους από 60 εθελοντές – κριτές, που ήταν πρόθυμοι και πάλι να βοηθήσουν για την επιτυχία των αγώνων.

Με  τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

                          

                 Ευάγγ. Βασιλείου                                                              Νικ. Κοντουδάκης


Share: