Αγώνας δρόμου – 1ος γύρος Ξυλοκάστρου 27 Ιουνίου 201518 Μαΐου, 2015

Ο εμπορικός σύλλογος Ξυλοκάστρου ” ο Ερμής ” νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου σε συνεργασία με τον δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνουν τον 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου – γύρος Ξυλοκάστρου.

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015, ώρα 6:30 μ.μ.

Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα ειναι 5 Km & 10 Km για ενήλικες και 2Km για παιδιά. Η διαδρομή ειναι επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές συνδυάζοντας 3,3 Km άσφαλτο και 1,7 Km χωμάτινο δρόμο εντός του αισθητικού δάσους Πευκιά . Τα 10 Km θα γίνουν με 2 στροφές της παραπάνω διαδρομής .

Περιγραφή διαδρομής: Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία του Αγίου Βλασίου θα κατευθυνθούμε ανατολικά κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, έχοντας στο πλάι μας την θάλλασσα, προς το τουριστικό περίπτερο και από κει θα μπούμε στο καταπληκτικό αισθητικό δάσος του πευκιά τρέχοντας σε ένα μαγευτικό οικοσύστημα πρασίνου όπου εκεί θα απολαύσουμε την διαδρομή. Αφού διανύσουμε 1,7Km του πευκιά θα συνεχίσουμε με δυτική κατεύθυνση μέσα από το λεμονοδάσος για περίπου 1,5 Km . Στη συνέχεια θα μπούμε πάλι στην πόλη του Ξυλοκάστρου όπου θα τρέξουμε μέσα απο τον εμπορικό κεντρικό δρόμο και θα τερματίσουμε στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βλασίου. Τα 10 Km θα γίνουν με 2 στροφές τηςπαραπάνω διαδρομής .

Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτου ηλικίας και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.   

Κατηγορίες: Γενική κατηγορία Ανδρών και Γενική κατηγορία Γυναικών για τα 10 km
Ανδρών: έως 29, 30-49, 50 και άνω.
Γυναικών: έως 29, 30-49, 50 και άνω.

Γενική κατηγορία Ανδρών και Γενική κατηγορία Γυναικών για το 5 Km

Ανδρών : οι τρείς πρώτοι

Γυναικών: οι τρείς πρώτοι

Στον αγώνα 2 km οι τρεις πρώτοι ανδρών και οι τρείς πρώτοι γυναικών

Τα νούμερα του αγώνα θα παραδοθούν στους αθλητές και αθλήτριες περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία στη πλατεία Αγ. Βλασίου Ξυλοκάστρου όπου θα δοθεί και η εκκίνηση .

Έπαθλα : Θα δοθούν κύπελλα στον πρώτο και στην πρώτη κάθε κατηγορίας καθώς και ένα δώρο της Puma Hellas. Μετάλλια διάκρισης θα δοθούν στον δεύτερο-η και τρίτο-η κάθε κατηγορίας . Στο τερματισμό θα δοθούν σε όλους τους αθλητές τσάντες της Puma Hellas όπου μέσα θα υπάρχει ενα νερό ένα ισοτονικό της pοwerade, μία μπανάνα, ένα μπλουζάκι της Puma Hellas και ένα μετάλλιο.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα έχει κόστος 6 euro που θα πρέπει να κατατεθούν στην Εθνική τράπεζα Ελλάδος στον Αριθ. Λογ/σμού 436/296061-38 (Δικαιούχος Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου). Η παραλαβή του αριθμού με το μπλουζάκι θα γίνεται στην αφετηρία μέχρι και μισή ώρα πριν τον αγώνα με την προσκόμιση του αποδεικτικού κατάθεσης

Σταθμοί ανεφοδιασμού:

2000 μέτρα στην εκκίνηση και τον τερματισμό .

5000 μέτρα στην εκκίνηση και τον τερματισμό .

10000 μέτρα στην εκκίνηση, στα 5000 και τον τερματισμό .

υποστήριξη Δρομέων: Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με την κάλυψη ασθενοφόρου του Γ. Ν. Νοσοκομείου Κορίνθου, της Τροχαίας Ξυλοκάστρου, καθώς και αρκετών εθελοντών που θα βρίσκονται στις διασταυρώσεις της διαδρομής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας – δηλώσεις συμμετοχής: 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στο email: emporikosxylokastrou@gmail.com Θα πρέπει να αναγράφεται δίπλα σε κάθε ονοματεπώνυμο και το μέγεθος στο μπλουζάκι Μ η L η XL .

Επίσης στα τηλέφωνα 27430- 22429 & 6938207835 ώρες καταστημάτων, έως την Δευτέρα 22.06.2015 ή μέχρι να συμπληρωθεί το ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων.

Ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων: πεντακόσιοι (500) δρομείς όλων των κατηγοριών .

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα».

Συνεργαζόμενα ξενοδοχεία

Για το σαββατοκύριακο από τις 26-28 Ιουνίου για όσους επιθυμούν διαμονή έχουμε εξασφαλίσει πολύ χαμηλές τιμές με τα παρακάτω ξενοδοχεία της πόλης μας .

http://www.apollonxylokastro.gr/el/

http://www.hotelfadira.gr/greek/

http://www.hotelmiramarexylokastro.com/

http://villacreoli.info/


Share: