9 ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 201518 Αυγούστου, 2015

Αγαπητές ομάδες,
Ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιωαννίνων, συνεπής στο ραντεβού του, διοργανώνει και φέτος για 9η συνεχόμενη χρονιά τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015 στα Ιωάννινα.
Η πόλη των Ιωαννίνων και ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι έτοιμη να υποδεχτεί για ακόμα μια χρονιά τις ομάδες, τους δρομείς και να προσφέρουμε, προπαντός, μια πολύ όμορφη εμπειρία για τους αθλητές του δρομικού κινήματος, αλλά ταυτόχρονα και αγώνες κύρους όπως άλλωστε κάθε χρονιά.
Μέσα από το website, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στη διεύθυνση www.ioanninalakerun.gr, θα πληροφορούμε τους αθλητές και φίλους μας για την πορεία των αγώνων, θα ανακοινώνουμε αποτελέσματα και ειδοποιήσεις και φυσικά θα ανεβάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο!
Από την σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/ioanninalakerunofficialpage ) μέσα από την οποία θα μπορείτε να βλέπετε νέα, φωτογραφίες & ανακοινώσεις και να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας μας, στέλνοντάς μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να γίνουμε καλύτεροι.
Φτιάξαμε το λογαριασμό μας στο twitter (https://twitter.com/IoanninaLakeRun ) για όλους όσους τους ταιριάζει γρήγορη και συνοπτική ενημέρωση και σας περιμένουμε για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές !!!
Σχετικά με το πρακτικό μέρος της διοργάνωσης παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση των αγώνων να μας δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχής έως 09/09/2015 (http://www.ioanninalakerun.gr/pages/participation ), στο FAX:26510 25818. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε τους ακόλουθους συνδέσμους για την πλήρη ενημέρωσή σας:
1. Προκήρυξη αγώνων: http://www.ioanninalakerun.gr/blog/anakoinoseis-1/72-labete-teseish-etoimoih-pame
2. Πρόγραμμα αγώνων: http://www.ioanninalakerun.gr/blog/anakoinoseis-1/72-labete-teseish-etoimoih-pame
3. Διαμονή Αποστολών: http://www.ioanninalakerun.gr/pages/accommodation

Με τιμή για τη οργανωτική ομάδα του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 2015
Η ΟΠρόεδρος Γεν. Διευθυντής
Αγνή Δρίμτζια Ηλίας Σπυριούνη


Share: