Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
Ημερομηνία : 2020-09-19
21
22
23
24
25
28
29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Αγώνες Δρόμου

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2020 

Ο Δήμος Τριπόλεως σε συνεργασία με τους τοπικούς αθλητικούς Συλλόγους της πόλης, με αισθημα τιμής, σας ανακοινώνει, την αναβίωση του Κολοκοτρώνειου Αγώνα Δρόμου!

 Στην προσπάθεια μας αυτή, για την αναβίωση του Κολοκοκοτρώνειου δρόμου, που στόχος μας είναι να αναγεννηθεί και να καθιερωθεί τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, είναι ο ΕΟΣ Τριπόλεως, ο ΣΔΥ Τριπόλεως, και οι Αρκάδες Δρομείς!
Ο αγώνας εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Άλωσης της Τριπολιτσάς από τους Έλληνες, που συνέβη στις 23 Σεπτεμβρίου 1821!
 

Ημερομηνία διεξαγωγής Αγώνα: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Διαδρομή Αγώνα: Λιμποβίσι* Αρκαδίας(Οικία Κολοκοτρωναίων) – Τρίπολη

Απόσταση αγώνα: 28χλμ.

Ώρα Εκκίνησης: 15.00

Χρονικό όριο αγώνα: Ορίζονται οι 4 ½ ώρες(μέχρι τις 19.30)

Τερματισμός Αγώνα: Πλατεία Άρεως(Άγαλμα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη) 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Άλωσης της Τριπολιτσάς από τους Έλληνες, που συνέβη στις 23 Σεπτεμβρίου 1821!

Θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου 2020, από το Λιμποβίσι Αρκαδίας , πάνω στο Όρος Μαίναλο, από τον προαύλιο χώρο, της Οικίας των Κολοκοτρωναίων! Στην εκκίνηση υπάρχει και χώρος στάθμευσης, καθως και καφετάρια με τουαλλέτα και τοπικά προϊόντα! Ο αγώνας θα ξεκινήσει από τα 1200 μέτρα υψόμετρο περίπου και θα κατέλθει στα 500 μέτρα υψόμετρο στην Τρίπολη, και συγκεκριμένα στην Πλατεία Άρεως, όπου και ο τερματισμός μπροστά από το άγαλμα του Γέρου του Μωριά! Όλος ο αγώνας κινείται επί άσφαλτου, πάνω σε δημοσία οδό, ήπιας κίνησης αυτοκινήτων! Θα ξεκινήσει από το Λιμποβίσι, και μετά από 6 περίπου χλμ. θα βγει στην Επαρχιακή Οδό, Αλωνίσταινας – Τριπόλεως στην οποία οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά, προκειμένου να κατευθυνθούν προς την Τρίπολη! Οι δρομείς θα περάσουν παραπλέυρως της Κοινότητας Πιάνας, και θα διασχίσουν την Άνω και την Κάτω Δάβια! Ο τερματισμό9ς αφού εισέλθουν στον οικιστικό ιστό της Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Άρεως στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! Το όριο του αγώνα είναι οι 4 ½ ώρες, και καλούνται όλοι οι δρομείς να έχουν τερματίσει μέχρι τις 19.30 του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου! Η χιλιομετρική απόσταση του αγώνα είναι τα 28 χλμ. ΟΛΑ ΕΠΙ ΑΣΦΑΛΤΟΥ 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Θα υπάρχουν οι εξής σταθμοί ανεφοδιασμού:

  • 4ο χλμ.
  • 8ο χλμ.(έξοδος για Πιάνα)
  • 14ο χλμ. (Άνω Δαβιά)
  • 17ο χλμ. (Θέση Βρύση)
  • 22ο χλμ.(Θέση Ηρώο)

ΕΠΑΘΛΑ

Όλοι όσοι συμμετάσχουν θα λάβουν ένα βαρύτιμο μετάλλιο με την μορφή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! Κύπελλα θα λάβουν οι 6 πρώτοι και 3 πρώτες! Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΟΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Το όριο των εγγραφών ορίζεται ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ, λόγω των ειδικών οδηγιών που έχει εξαγγείλει η ΓΓΑ για τους αγώνες εκτός σταδίου! Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 100! ΟΜΩΣ για να γίνει δεκτή η εγγραφή σας, θα πρέπει να καταβάλλετε το συντομότερο το ποσό των 20,00 ευρώ στον λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5073063798547 με ΙΒΑΝ: GR08 0172 0730 0050 7306 3798 547( Όνομα δικαιούχου: ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)! Προσοχή: Το ποσό αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Το εν λόγω ποσό λειτουργεί ως εγγύηση από τους δρομείς που επιθυμούν να έρθουν, και θα επιστραφει στον καθένα που το έχει καταβάλει, με την παράδοση του αριθμού του, την ημέρα λειτουργίας του αγώνα! Δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές την ημέρα του αγώνα, και ούτε θα θεωρηθούν ως γενόμενες εγγραφές, εκείνων οι οποίοι έχουν δηλώσει και τελικά δεν κατέθεσαν το ποσόν της εγγύησης! Όπως σας δηλώσαμε Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Τα όποια τραπεζικά έξοδα ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΕΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ! Σε περίπτωση που τα τραπεζικά έξοδα, επιβαρύνουν την διοργάνωση, το εν λόγω ποσόν θα κρατηθεί από την επιστροφή του ποσού της εγγύησης σας, την ημέρα της παραλαβής του αριθμού σας!

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΡΙΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ! Οι 100 ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ  ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓΑ! ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ , ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΕΑ

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 100 ΑΤΟΜΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, για αυτό θα σας παρακαλούσαμε να μην κάνετε άδικα τον κόπο να προσέθλετε προκειμένου να πάρετε αριθμό! Σε περίπτωση όμως που η ΓΓΑ αλλάξει τις οδηγίες των αγώνων εκτός σταδίου, και επιτρέπονται δρομείς πέραν του ορίου των 100 ατόμων, τότε από την μεριά μας θα είμαστε διατεθιμένοι να πάρουμε και άλλους ακόμα που θα επιθυμούν να προσέλθουν , πάντα όμως μέσα στο όριο των συμμετεχόντων που πρόκειται να εξαγγελθούν!

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ EMAIL ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!

Για ηλεκτρονικές εγγραφές παρακαλούμε πατήστε εδώ:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=38e04f7e66682001ed25d8138eb3d446&l=GR 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η γραμματεία θα λειτουργήσει από τις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου της 26ης Σεπτεμβρίου 2020, στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης, παραπλεύρως του αγάλματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! Εκεί θα λάβετε τον αριθμό σας, καθώς και το τσιπάκι της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, που τοποθετείται στο πόδι! Από την γραμματεία θα λάβετε πίσω κατά την παραλαβή του αριθμού σας, και το ποσόν της εγγύησης που καταβάλατε προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, με το τσιπάκι να επιστρέφεται μετά τον τερματισμό σας

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στον χώρο του τερματισμού στην πλατεία Άρεως, θα υπάρξει φύλαξη των προσωπικών σας πραγμάτων

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Προκειμένου την άφιξή σας στον χώρο της εκκίνησης στο Λιμποβίσι, η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει για την παρουσία λεωφορείων που θα φύγουν από την Τρίπολη στις εξής ώρες:

1o ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 13.20 μ.μ.

2ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 14.00 μ.μ.

3ο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 14.20 μ.μ.

Ή μπορείτε να μεταβείτε στον χώρο εκκίνησης με δικά σας οχήματα, απλά θα πρέπει να υπάρξει κάποιος συνοδός σας, προκειμένου να σας το μεταφέρει στον τερματισμό! Στα εν λόγω λεωφορεία δεν μπορούν να εισέλθουν συνοδοί των αθλητών και ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!Κανείς δρομέας δεν θα γίνει δεκτός αν δεν φέρει μάσκα προστασίας!
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΠΟΒΙΤΣΙ!

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Λόγω της πανδημίας του COVID 19 , θα ισχύσουν οι ειδικές εφαρμογές εναρμονισμένες στα πρωτόκολλα που ισχύουν στους αγώνες δρόμου! Όλοι οι εθελοντές στους σταθμούς ανεφοδιασμού θα φέρουν γάντια και προστατευική μάσκα, καθώς και στην γραμματεία, ενώ η εκκίνηση του αγώνα, θα γίνει με την μορφή των wave starts, ανά τριάδες, και με απόσταση μεταξύ των δρομέων, τουλάχιστον τα 2 μέτρα! Τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα, θα εξέλθουν με βάση τον καθαρό χρόνο που θα καταγράψει ο κάθε δρομέας!

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 19.35, μετά τον τερματισμό των αθλητών, πάνω στην Κεντρική Πλατεία Άρεως, και μπροστά από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στον Τεχνικό Διευθυντή της διοργάνωσης κο Γορανίτη Παύλο στα εξής τηλ. 6955985506/ 6936853165 ή στο emaillakoniaultrarunning@gmail.com 

*Από το Λιμποβίσι καταγόταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, καθώς η οικογένειά του ζούσε εδώ για δώδεκα γενιές. Πρώτος έφτασε κυνηγημένος ο προπάτορας του Θεόδωρου, ο Τριανταφυλλάκος Τσεργίνης. Υπήρξε μεγάλη και τρανή επικράτεια, ένα πραγματικό οχυρό. Η ύπαρξη του οικισμού μαρτυρείται ήδη από την Ενετοκρατία και μάλιστα με ευάριθμους κατοίκους, κοντά στους 500. Κατά την δεύτερη Τουρκοκρατία της Πελοποννήσου το Λιμποβίσι αναφέρεται ότι υπαγόταν διοικητικά στο Βιλαέτι της Καρύταινας. Μετά την επανάσταση οι κάτοικοι εγκατέλειψαν το χωριό και εγκαταστάθηκαν στη Κατσίμπαλη.

Σήμερα ο περιβάλλων χώρος έχει αναδιαμορφωθεί με δαπάνες του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Το αναστηλωμένο κτίριο λειτουργεί ως μουσείο της οικογένειας και της Ελληνικής Επανάστασης, είναι κτισμένο δίπλα στο παλιό πατρικό σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και είναι αντίγραφο του παραδοσιακού κολοκοτρωνέικου σπιτιού. Ακόμη έχει αναστηλωθεί και παρακείμενη εκκλησία του Ιωάννη Προδρόμου. Στην πλατεία του χωριού υπάρχουν πηγές. Το πλάτωμά του αγναντεύει το Μαίναλο και το ιερό Αρκουδόρεμα, το καταφύγιο της Άρκτου των Αρκάδων. Στο Λιμποβίσι πραγματοποιείται στις 28 Αυγούστου κάθε έτους πανηγύρι προς τιμήν του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Πολύ κοντά στο Λιμποβίσι, βρίσκεται το επίσης εγκαταλελειμμένο χωριό Αρκουδόρεμα (κοιτίδα της οικογένειας «Μπλάνας»), εκεί όπου πριν από την έναρξη της Επανάστασης του 1821, είχαν τα λημέρια τους οι Κολοκοτρωναίοι.

Μετά τη λεπτομερή αξιολόγηση των δεδομένων που δημιουργεί η νέα οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των επαφών μας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννενα, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 14ο Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, προκειμένου να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τις οδηγίες και πάνω απ’ όλα να διασφαλίσουμε την υγεία όλων των συμμετεχόντων, υποχρεούμαστε να προχωρήσουμε σε μια σειρά από αλλαγές, οι οποίες δε μας είναι ευχάριστες αλλά είναι αναγκαίες.

Για φέτος δε θα πραγματοποιηθεί ο Παραλίμνιος Αγώνας των 10 χλμ., που διεξαγόταν παράλληλα με τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ. Έστω κι αν υπήρχε πρόβλεψη για διαφορετικό σημείο εκκίνησης και η διαδρομή των 10 χλμ. είναι σε αντίθετη φορά με τον Γύρο Λίμνης, το πλήθος των δρομέων θα ήταν τέτοιο που δε θα μπορούσαμε να είμαστε συνεπείς με τις νέες κατευθύνσεις. Κατά συνέπεια, ο αγώνας των 10 χλμ. «θυσιάζεται», όπως για φέτος «θυσιάστηκαν» και οι αγώνες «Μαμά Καρότσι», ο Παραλίμνιος Δρόμος Αμεα και το Family Run. Όσοι είχαν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail για τις δυνατότητες που τους παρέχει η διοργάνωση.

Επιπλέον, ο αγώνας των 5 χλμ. θα μεταφερθεί από την πλατεία Μαβίλη στην περιοχή της Ακτής Μιαούλη, προκειμένου να αποφευχθεί συγκέντρωση δρομέων σε έναν χώρο που έτσι κι αλλιώς υπάρχει πολύς κόσμος τα απογεύματα του Σαββάτου, λόγω της λειτουργίας των café.

Απόφασή μας είναι, ακόμη, να μη διοργανωθεί τελετή έναρξης, ήδη είχαμε αφαιρέσει από το πρόγραμμα το καθιερωμένο Pasta Party και τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Λίμνης, ενώ θα γίνουν απονομές μόνο στις γενικής κατάταξης και όχι στις ηλικιακές κατηγορίες, που θα παραλάβουν τα μετάλλια ταχυδρομικώς.

Επίσης, είμαστε σε δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δε θα ανοίξει εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών. Στο φετινό Ioannina Lake Run θα συμμετέχουν όσοι ήδη είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους. Όσο και αν γνωρίζουμε ότι αυτή απόφαση θα προκαλέσει δυσαρέσκειες, μας είναι αδύνατον να κλείσουμε τα μάτια σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας και να κάνουμε έναν αγώνα όπως αυτούς των προηγούμενων χρόνων.

Εναλλακτικά, θα οργανωθεί μία virtual version του Ioannina lake Run, που θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν να εγγραφούν, να τρέξουν για φέτος «εικονικά» στις διαδρομές των 5, 10 και 30 χλμ., παραλαμβάνοντας στο σπίτι τους ταχυδρομικά το πακέτο συμμετοχής με το μπλουζάκι και το μετάλλιο τους. Και παράλληλα στηρίζοντας και την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη, στην οποία θα διατεθεί μέρος των εσόδων. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι το ίδιος να τρέχεις δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδος, αλλά σε μια εποχή που έχουμε αναγκαστεί σε ακόμη δυσκολότερες προσαρμογές, ένας virtual αγώνας δρόμου είναι το έλασσον.

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες του διημέρου, έχει καταρτιστεί ένα νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, απόλυτα προσαρμοσμένο στα όσα η Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ορίζει.

Με τη δραστική μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων δρομέων, τον διαμοιρασμό των blocks σε διαφορετικούς χώρους με σαφή οριοθέτηση, τις τμηματικές εκκινήσεις με χρονική απόσταση τουλάχιστον 10 λεπτών ώστε στην ουσία να μιλάμε για διαφορετικούς αγώνες, την κατάργηση των απονομών για τις ηλικιακές κατηγορίες και την πρόβλεψη για μια virtual version του Ioannina Lake Run, αλλά κυρίως με τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων δρομέων, εκτιμούμε πως θα δείξουμε ότι μπορούν να γίνονται μαζικοί αγώνες δρόμου ακόμη και σε περιόδους όπως αυτή που διανύουμε.

6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή 2020

«Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο»

Τοποθεσία: Νέα Κίος, Αργολίδας


Ημερομηνία: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020


Ώρα εκκίνησης: 17:00 για τα 5.000μ, 18:00 μ.μ. για τους δρομείς 10.500μ,


Απόσταση: 10.500μέτρα για, 5.000μ για ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΓΩΝΕΣ!

Χώρος εκκίνησης – τερματισμού: Η Κεντρική Πλατεία της Νέας Κίου
Διοργανωτές: Δ.Κ. Νέας Κίου,

Με την αρωγή και συμπαράσταση των: Δήμος Άργους-Μυκηνών ,  Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και τοπικοί φορείς!


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΓΓΑ, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ 90 ΑΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ!


Περιγραφή διαδρομής: Όλη σχεδόν η διαδρομή ακολουθεί παράλληλα με τον παρόχθιο χωματόδρομο του Ερασίνου ποταμού.Τα 5 χλμ θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της μεγάλης διαδρομής.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στα 5χλμ., στα 7,5χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα: Για τον αγώνα των 5 χλμ. ορίζονται τα 50 λεπτά!

Για τον αγώνα των 10,5 χλμ. ορίζεται η 1 ώρα και 45 λεπτά!

Κατηγορίες:

Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες

Έπαθλα: Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες του κάθε αγώνα, θα πάρουν κύπελλο και ειδικό μετάλλιο! Επίσης θα βραβευτούν ο 1ος και η 1η δημότης – κάτοικος Νέας Κίου σε κάθε αγώνα ξεχωριστά!  Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βαρύτιμο ανάγλυφο μετάλλιο!

Κατάθεση δηλώσεων - προθεσμία: ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ!

Ηλεκτονικές εγγραφές: Για να γραφτείτε ηλεκτρονικά παρακαλούμε πατήστε εδώ

   https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=eef214366536d0af015cdba97bcd8acc&l=GR

Κόστος συμμετοχής: Ορίζονται τα 5,00 ευρώ για τον αγώνα των 5 χλμ. και τα 7,00 ευρώ για τον αγώνα των 10,5χλμ. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον αριθμό λογαριασμού: 31493709005 (ΙΒΑΝ: GR8101103140000031493709005) - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ το αργότερο δύο (2) ημέρες μετά την υποβολή της ατομικής σας συμμετοχής! Θα τηρηθεί αυστηρά χρονική προτεραιότητα λόγω του μικρού επιτρεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων!

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα θα βγουν με βάση ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, οπότε ενδέχεται δρομείς που έχουν έρθει μπροστά από άλλους, τελικά να είναι πιο πίσω τους, μιας και τα αποτελέσματα θα βγούν με βάση τον καθαρό χρόνο του καθενός!

Παραλαβή Αριθμών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Ειδικό πρωτόκολλο διοργάνωσης:                        

Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη. Για αυτό πριν την εκκίνηση ο κάθε δρομέας θα συμπληρώσει το ειδικό έντυπο δελτίου καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα. Η εκκίνηση θα γίνει τμηματικά ανά 3 άτομα, και οι δρομείς θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα μεταξύ τους!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ν. Σαρηγιαννης: 6944523529

Π. Τσιμπρής: 6977972619

Δ. Βύρλας: 6974481474

Γ. Πανοβράκος: 6972995712

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

΄΄ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ΄΄

ΘΕΡΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,    

19/08/2020

Ο Δήμος Θέρμου

Προκηρύσσει τον 6ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας την Τετάρτη στις 19 Αυγούστου 2020, με την επωνυμία:

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ΄΄

Ημερομηνία Αγώνα: 19/08/2020, ημέρα Τετάρτη, 18.30

Τόπος διεξαγωγής: Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας

Αγωνίσματα:

-Aγώνας 10,2χλμ. για ενήλικες(ώρα εκκίνησης 18.30)

-Αγώνας 5,1χλμ. για ενήλικες και παιδιά άνω των 13 ετών(ώρα εκκίνησης 18.35)

Εκκίνηση - Τερματισμός αγώνα: Κεντρική πλατεία Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

  • 16.00: Άνοιγμα γραμματείας, στην Κεντρική Πλατεία Θέρμου για παράδοση αριθμών και τσιπ χρονομέτρησης.
  • 18.30: Εκκίνηση Αγώνα 10,2 χλμ.
  • 18.35: Εκκίνηση Αγώνα 5,1χλμ.
  • 20.00:Λήξη αγώνων
  • 20.15:Απονομές στους νικητές και ειδικές βραβεύσεις.

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 10,2χλμ. 

Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 18.30 ακριβώς, από την Κεντρική Πλατεία του Θέρμου – όπου και ο τερματισμός. Η εκκίνηση θα δωθεί από την Κεντρική πλατεία Θέρμου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός! Η διαδρομή κινείται ολόκληρη επί ασφάλτινου τερέν, και πηγαίνει μέχρι λίγο έξω από το Θέρμο, με την μέθοδο του πέρα δώθε, όπου τόσο ο αγώνας των 5 χλμ. στο ενδιάμεσο, όσο και των 10 χλμ. στο δικό του ενδιάμεσο θα κάνουν αναστροφή και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου! 

Έπαθλα-Δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν βαρύτιμα μπρούτζινα μετάλλια. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, ενώ θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών. Οι κατηγορίες που θα βραβευτούν στους άντρες είναι:

-Μέχρι 29 ετών

-30-39 ετών

-40-49 ετών

-50-59 ετών

-60 & άνω

Ενώ στις γυναίκες οι κατηγορίες που θα βραβευτούν θα είναι:

-Mέχρι 39 ετών

-40 ετών και άνω

Πληροφοριές Διαδρομής: Η διαδρομή κινείται ολόκληρη επί ασφάλτινου τερέν, και πηγαίνει μέχρι λίγο έξω από το Θέρμο, με την μέθοδο του πέρα δώθε, όπου τόσο ο αγώνας των 5 χλμ. στο ενδιάμεσο, όσο και των 10 χλμ. στο δικό του ενδιάμεσο θα κάνουν αναστροφή και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία του Θέρμου! 

 Στην διαδρομή θα υπάρχει εξειδικευμένος γιατρός, ασθενοφόρο, καθώς και περιπολικό που θα συνοδεύει τους δρομείς, ενώ μπροστά από τον πρώτο δρομέα θα υπάρχει μηχανή όπου θα δείχνει τον δρόμο στον προπορευόμενο δρομέα. Χιλιομέτρηση θα υπάρχει σε κάθε χιλιόμετρο του αγώνα.

Οι σταθμοί ανεφοδιασμού θα είναι στα κάτωθι σημεία:

-στο 2,5ο χλμ  με νερό

-στο 5ο χλμ

-στο 7,5 χλμ.

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16.00 το απόγευμα – 2 ώρες πριν τον αγώνα, όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ χρονομέτρησης!

Χρονικό όριο: Ο αγώνας έχει χρονικό όριο την 1 ½ ώρα(μέχρι τις 20.00).

Τερματισμός του αγώνα: Ορίζεται πάνω στην Κεντρική πλατεία Θέρμου!

Χρονομέτρηση του αγώνα: Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα. Το τσίπ χρονομέτρησης καλούνται όλοι οι δρομείς να το επιστρέψουν μετά τον αγώνα τους.

Κόστος συμμετοχής: Ο αγώνας είναι δωρεάν προσφορά του Δήμου Θέρμου και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής!

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 17 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 17 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Κόστος συμμετοχής: Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά εδώ:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=07e79804d55e8f2260428e1e4c9cb322&l=GR

Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 16 Αυγούστου προκειμένου να διευκολυνθεί ο καλύτερος προγραμματισμός μας. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα θα γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και μέχρι πριν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. 

Φύλαξη πραγμάτων: Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στο Θέρμο από όπου θα μπορείτε να τα πάρετε μετά το τέλος του αγώνα.

Αποτελέσματα: Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανάρτηση σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ 5,1χλμ.

Φέτος για πρώτη φορά καθιερώνεται και ένας νέος μικρότερης απόστασης αγώνας, μήκους 5,1 χλμ. για αυτούς οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μεγαλύτερης εκδρομής

Εκκίνηση: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 18.35 ακριβώς, από την Κεντρική Πλατεία του Θέρμου – όπου και ο τερματισμός, 5 λεπτά αφότου έχει ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας. Η διαδρομή ολόκληρη κινείται επί της ασφάλτου, με την μέθοδο του πέρα – δώθε, 2,5χλμ. και μετά επιτόπου επιστροφή, πάνω στον έναν από τους δύο βασικούς οδικούς άξονες του Θέρμου! Σταθμός ανεφοδιασμού με νερά θα υπάρχει στην αναστροφή! 

Έπαθλα-Δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν βαρύτιμα μπρούτζινα μετάλλια. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, ενώ θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες των εξής ηλικιακών κατηγοριών. Οι κατηγορίες που θα βραβευτούν στους άντρες και στις γυναίκες είναι:

-Μέχρι 39 ετών

40 & άνω

Ενώ στις γυναίκες οι κατηγορίες που θα βραβευτούν θα είναι:

-Mέχρι 39 ετών

-40 ετών και άνω

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16.00 το απόγευμα – 2 ώρες πριν τον αγώνα, όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ χρονομέτρησης!

Χρονικό όριο: Ο αγώνας έχει χρονικό όριο την 1 ώρα (μέχρι τις 19.35).

Τερματισμός του αγώνα: Ορίζεται πάνω στην Κεντρική πλατεία Θέρμου!

Χρονομέτρηση του αγώνα: Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα. Το τσίπ χρονομέτρησης καλούνται όλοι οι δρομείς να το επιστρέψουν μετά τον αγώνα τους.

Κόστος συμμετοχής: Ο αγώνας είναι δωρεάν προσφορά του Δήμου Θέρμου και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής!

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 13 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 13 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Κόστος συμμετοχής: Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά εδώ:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=07e79804d55e8f2260428e1e4c9cb322&l=GR

Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 15 Αυγούστου προκειμένου να διευκολυνθεί ο καλύτερος προγραμματισμός μας. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα θα γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και μέχρι πριν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.  

Πρωτόκολλα αγώνα , λόγω της πανδημίας του COVID 19

Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών και πρωτόγνωρων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του COVID 19, αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα πρωτόκολλα στον αγώνα, προκειμένου την αποφυγή δυσάρεστων περιπτώσεων και τα οποία οφείλουν οι αθλητές να ακολουθήσουν, και να τα διαβάσουν με την δέουσα προσοχή!Τα αντίστοιχα πρωτόκολλα είναι τα κάτωθι:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ
Η εκκίνηση σε έναν αγώνα τρεξίματος ουσιαστικά αποτελεί, τον πιο συνηθισμένο χώρο συνωστισμού των αθλητών και ως εκ τούτου είναι αυτή που πρέπει να προσεχθεί περισσότερο, προκειμένου την αποφυγή μεγάλου όγκου αθλητών!Η κάθε τμηματική εκκίνηση θα είναι αριθμημένη (1η, 2η, 3η,…) θα περιλαμβάνει 6 αθλητές και θα πραγματοποιείται κάθε 20 δευτερόλεπτά. Θα υάρχουν σημάδια κάτω στο έδαφος όπου θα σταθούν οι αθλητές, στην εκκίνηση – σημα΄δια τα οποία θα είναι σε απόσταση 2 μέτρων το ένα από το άλλο προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός μεταξύ των αθλητών!  Ο χώρος της εκκίνησης θα είναι 50 μέτρα μακρύτερα από τον χώρο της γραμματείας, και δεν θα υπάρχει κανείς εκεί, πέραν των αθλητών και των ανθρώπων της διοργάνωσης οι οποίοι φυσικά και θα φέρουν τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό(μάσκες/ γάντια)! 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ
Ο κάθε αθλητής θα έχει το δικαίωμα να πάρει εκκίνηση στον αγώνα, μόνο εφόσον έχει αποδεχτεί τους ειδικούς όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του φετινού αγώνα, που συνδέονται με την υγειονομική κρίση (αποδοχή αστικής ευθύνης σε περίπτωση που είναι φορέας του κορωνοϊού συμπτωματικός ή μη, αποδοχή αποποίησης ευθύνης των διοργανωτών για πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού! Για του λόγου το αληθές κάθε αθλητής που θα έρχεται στην γραμματεία του αγώνα, θα υπογράφουν την σχετική υπεύθυνη δήλωση!                                            

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάνω στην διαδρομή του αγώνα και σε όλη την διάρκειά του και το μήκος του, θα υπάρχουν οχήματα της διοργάνωσης, που μεταξύ άλλων προκειμένου την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια του αγώνα, θα παρεμβαίνουν όπου απαιτείται όταν θα εντοπίζουν σημεία συνωστισμού των δρομέων, είτε κατά την διάρκεια του αγώνα ή ακόμα και στους σταθμούς του ανεφοδιασμού, κάνοντας τις κατάλληλες υποδείξεις

       ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρχει έμπειρο ιατρικό προσωπικό για να παρέμβει όπου χρειαστει! Το ιατρικό προσωπικό μας, φυσικά θα φέρει τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό(γάντια, μάσκες)  

ΣΤΑΘΜΟΊ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΎ

Οι 5 σταθμοί που στελεχώνουν τον αγώνα μας, θα είναι φέτος εναρμονισμένοι με τις ειδικές συνθήκες! Έτσι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι εθελοντές που θα στελεχώνουν  τους εν λόγω σταθμούς, θα φέρουν το απαραίτητο υγεινομικό υλικό(μάσκες γάντια), ενώ όλοι οι σταθμοί θα έχουν επάνω αντισηπτικό υγρό για όποιον επιθυμεί την χρήση του! Τα υγρά που θα δίνονται στους αθλητές(νερό, ισοτονικό, αναψυκτικά) θα είναι σε ατομικές συσκευασίες μπουκαλάκια της μίας χρήσης, τα οποία θα μαζευτούν κατά την διασπορά τους, μετά την χρήση τους! Τρόφιμα δεν χρειάζονται να δωθούν στους εν λόγω αγώνες, καθώς είναι λίγα τα χλμ. των αγώνων!

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο χώρος του τερματισμού είναι κοινή με την εκκίνηση του αγώνα, και λόγω τόσο του εύρους των αθλητών όσο και των χιλιομέτρων του αγώνα, δεν πρόκειται να παρατηρηθεί συνωστισμός κατά την διάρκεια της εξέλιξης τους 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΩΝ
Η τελετή απονομών θα γίνει μετά το τέλος των αγώνων, με ελάχιστα καθίσματα διάσπαρτα σε διάφορα σημείατης πλατείας, προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιοι συνωστισμοί!

ΘΕΑΤΕΣ 
Λόγω της φυσιογνωμίας του αγώνα, , δεν υπάρχει ιδιαιτέρως μεγάλος αριθμός θεατών στην εκκίνηση, και οι όποιοι θεατές υπάρχουν είναι συνήθως οι συνοδοί κάποιων αθλητών! Εμείς από την μεριά μας, θα ενημερώσουμε μέσα στον διαδικτυακό τόπο του αγώνα μας, όσοι επιθυμούν να δουν της εκκίνηση του αγώνα, να μείνουν σε ασφαλής απόσταση από τους αθλητές, και να μην ανακατατευτούν με αυτούς!

Απορίες – πληροφορίες:

Στα εξής τηλέφωνα:

- 6955985506/ 6936853165(ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Πρόεδρος: Σπύρος Κωνσταντάρας(Δήμαρχος Θέρμου)

Τεχνική διεύθυνση αγώνα: Παύλος Γορανίτης

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001