4ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 201519 Ιανουαρίου, 2015

Από την οργανωτική επιτροπή του  4ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2015»,ανακοινώνεται ότι αποφασίσθηκαν μετά από σύσκεψη με εκπροσώπους του Δήμου Αίγινας, Αστυνομικού Τμήματος  Αίγινας, του Λιμεναρχείου Αίγινας και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας, την ημέρα του αγώνα, οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Α)Από ώρα 10.00 μέχρι 14.00 η παραλιακή λεωφόρος Δημοκρατίας από το ύψος των ΤΑΞΙ μέχρι και τον ιερό ναό της Παναγίτσας θα παραμείνει κλειστή.

Β)Επιπρόσθετα  τις ώρες 10.30 με 13.30 θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, διαδοχικά  στις οδούς : Από  Χρήστου Λαδά (Παλαιό Δημαρχείο) προς  Αφαίας, Μητροπόλεως,  Κυβερνείου,  Θωμαίδου, Σπύρου Ρόδη και Αιακού.

Γ) Παράλληλα τις  ώρες 10.30 με  13.30 θα υπάρχει και απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο από τον ιερό ναό Παναγίτσας μέχρι με τον Αγ. Βασίλη και επιστροφή (περιλαμβάνεται τμήμα οικισμού του Φάρου με ανώνυμους οδούς), καθώς και η λεωφόρος Φανερωμένης από το ξενοδοχείο Μιράντα μέχρι την διασταύρωση με τις Φυλακές, ακολούθως  αριστερά στην Καποδιστρίου και αριστερά στην Φανερωμένης (Α΄ Δημοτικό σχολείο) .

Παρακαλούμε τους πολίτες της Αίγινας να δείξουν κατανόηση κατά την διάρκεια των αγώνων που εκτός των άλλων θα προβάλλουν το νησί μας, ενώ θα θέλαμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υπευθύνων της διοργάνωσης των εθελοντών καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού μας, ώστε να έχουμε μία ασφαλή και όμορφη διοργάνωση.

Σας ευχαριστούμε

Η Οργανωτική Επιτροπή


Share: