4 ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης – 14 Οκτ 201819 Σεπτεμβρίου, 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Αρ. Πρωτ: 944

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                

ΔΗΜΟΣ  Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ                                                    11/ 10 /2018

ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 16

Ν. Σμύρνη

Τηλ. Επικ. 2132025922,924
Fax: 2109310408
email: politistikosorg@yahoo.gr                                                                                                        

Θέμα: «4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης 2018– Κυριακή 14/ 10 / 18»

Σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό και σας καλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας και να συμμετέχετε στον αγώνα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στη Νέα Σμύρνη με τίτλο: «4ος Αγώνες Ιστορικής Μνήμης», οι οποίοι περιλαμβάνουν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης με εκκίνηση το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης συμπληρώνοντας την σύνδεση και τους συμβολισμούς του σήμερα με την Ιστορική μνήμη. Οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης αποτελούν και την κορύφωση των Ιωνικών Εορτών.

Η διαδρομή των αγώνων θα διατρέχει την Ελευθερίου Βενιζέλου από την Αχιλλέως μέχρι και την Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη και θα αναδεικνύει κατά μήκος και καθ’ όλη την διαδρομή των αγώνων τις εγκαταστάσεις και τις γραμμές του ΤΡΑΜ όπου και πρόθεση μας είναι την ημέρα του αγώνα σε κάθε σταθμό να υπάρχουν σημεία μουσικών δράσεων.

Η Ο.Ε. στα πλαίσια των αποφάσεών της έχει πάρει μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες για την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και με τις δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Η Ο.Ε. θέλοντας να συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής των δρομέων θέσπισε την Ειδική Ομαδική Κατηγορία καταβάλλοντας ως αντίτιμο συμμετοχής το ποσό των 10€ ανά άτομο για τα 10 χλμ. και 8€ ανά άτομο για τα 5 χλμ. Αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης : www.neasmirnihistoricrun.gr όπου και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ομαδικές εγγραφές παίρνοντας τον μοναδικό κωδικό της ομάδας σας με την πρώτη ηλεκτρονική εγγραφή και χρησιμοποιώντας τον για κάθε επόμενη εγγραφή στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σας στέλνουμε συνημμένα:

  • Την Προκήρυξη του αγώνα
  • Τον χάρτη των διαδρομών

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε τη προσοχή στην καταληκτική ημερομηνία ομαδικών εγγραφών την Παρασκευή 28/09/18.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση για το έργο σας,

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού

Βαγγέλης Χατζατουριάν      


Share: