39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.9 Νοεμβρίου, 2021

39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας – Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών σε συνδιοργάνωση με το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, προκηρύσσει τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η AllAboutRunning.

Ο 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας είναι αφιερωμένος στην Μνήμη των Ιδρυτικών Μελών του ΝΙΚΟΥ ΣΑΚΚΑ  ο οποίος  έδωσε το όνομα ΥΓΕΙΑ στον Αγώνα  που έφυγε το 2020 και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΙΟΥ από τους πρωτεργάτες του  Δρομικού χώρου που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Ημερομηνία διεξαγωγής :Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.

Ώρα εκκίνησης: 10:00π.μ.

Απόσταση αγώνα:9,9χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή. Τερματισμός εντός του σταδίου του στίβου στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και να τερματίσουν σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Δικαίωμα συμμετοχής – Όριο Συμμετοχών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που είναι ανήλικος) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν:

  1. πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή
  2. βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)

Περίοδος Εγγραφών – Όριο Εγγραφών: Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Ο Αγώνας έχει όριο τις 1.000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών. 

Τρόπος Εγγραφής: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

  • Τον αριθμό  συμμετοχής και παραμάνες
  • Chip χρονομέτρησης
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Υδροδοσία στην διαδρομή, Τερματισμό
  • Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων
  • Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

Κόστος Συμμετοχής:10 €

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται  την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου (12:00 – 18:00) και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00) στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνετε αυστηρά αυτοπροσώπως με την επίδειξη των παρακάτω:

Οι πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή όσοι την ημέρα της παραλαβής του πακέτου συμμετοχής τους θα έχουν λάβει τις δύο δόσεις των εμβολίων δύο δόσεων ή τη μία δόση του μονοδοσικού εμβολίου και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού σχήματος. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο). 

Οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης και εγγράφου ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο).

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Δεν θα πραγματοποιηθούν Απονομές-Βραβεύσεις  

Όροι συμμετοχής:

– Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό και αποδέχονται να επιδείξω στους διοργανωτές οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

 – Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης διαφορετικά η εγγραφή θα θεωρείται άκυρη.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

– Σε περίπτωση που συμμετέχοντας ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δεν κατέχει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής – Όριο Συμμετοχών» , δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή

39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.


Share: