3 ος Ιστορικός Αγώνας Νέας Σμύρνης – 08 Οκτ 201721 Σεπτεμβρίου, 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
NEA SMIRNI HISTORIC RUN
Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος.
Τηλ: 213 2025922,Fax: 210 9310408 – e-mail: info@neasmirnihistoricrun.gr &politistikosorg@neasmirnihistoricrun.gr

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
“Αγώνες Ιστορικής Μνήμης” Νέα Σμύρνη 2017
8 Οκτωβρίου 2017
Αγώνες: 10 χλμ., 5 χλμ., 2,5 χλμ. και ΑμεΑ
Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός σε συνεργασία με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕEΣ) και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του αθλητικού σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και του ΣΕΟ διοργανώνει και προσκαλεί:

στην 3η Αθλητική Διοργάνωση
«Αγώνες Ιστορικής Μνήμης – Νέα Σμύρνη 2017»
NEA SMYRNI HISTORIC RUN την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017
Οι Αγώνες επί της Ελ. Βενιζέλου περιλαμβάνουν: Αγώνα 10 χλμ., αγώνα 5χλμ. (δυναμικό βάδισμα) και αγώνα 2,5χλμ για όλους και ΑμεΑ, SOH.

Όλες οι αγωνιστικές διοργανώσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017.

2. ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά στην Πλατεία Νέας Σμύρνης (άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου) επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και περικλείουν εσωτερικά 7 Σταθμούς ΤΡΑΜ.
& Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος,
Τηλ: 2 ,Fax: 210 9310408 – e-mail info@neasmirnihistoricrun.gr&politistikosorg@neasmirnihistoricrun.gr
3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
3.1 10xλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 09:00
Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 10 Χλμ. περιλαμβάνει 2ο γύρους (Loop) στη διαδρομή των 5 Χλμ. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση (Πλατεία Νέας Σμύρνης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Αθήνα), Αναστροφή (Στο ύψος του Άλσους), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου Προς Παλαιό Φάληρο, Αναστροφή (Στο ύψος της Αχιλλέως), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου Προς Πλατεία Νέας Σμύρνης, Τερματισμός.
Οι δρομείς συμπληρώνουν την πρώτη από τις δυο στροφές διαδρομής. Με την 2η επανάληψη της παραπάνω περιγραφής και τη συμπλήρωση και του 2ου γύρου (Loop) και ενώ διατρέχουν την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου για δεύτερη φορά, τερματίζουν μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης.

3.2 5 χλμ.: Ώρα Εκκίνησης: 10:45
Περιγραφή της διαδρομής: Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 5 Χλμ. περιλαμβάνει μία στροφή (1 Loop). Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση (Πλατεία Νέας Σμύρνης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Αθήνα), Αναστροφή (Στο ύψος του Άλσους), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Παλαιό Φάληρο), Αναστροφή (Στο ύψος της Αχιλλέως), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου Προς Πλατεία Νέας Σμύρνης Τερματισμός.
Οι δρομείς με την συμπλήρωση του 1ου γύρου (Loop) και ενώ διατρέχουν την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου τερματίζουν μπροστά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης.

3.3 2,5 χλμ. Δημοτικά Σχολεία: Ώρα Εκκίνησης: 11:45 – Γενική Κατηγορία – ΑμεΑ – SOH: Ώρα Εκκίνησης: 12:15
Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του αγώνα των 2,5χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: Εκκίνηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Πλατεία Νέας Σμύρνης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Αθήνα), Αναστροφή (στο ύψος της οδού οδός Πατριάρχου Ιωακείμ), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Παλαιό Φάληρο), Αναστροφή (στο ύψος της οδού Μήδειας και Μυκάλης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου Προς Πλατεία Νέας Σμύρνης Τερματισμός.

Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη για όλες τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στο επίσημο siteτης διοργάνωσης: : www.neasmirnihistoricrun.gr.
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετάσχει κάποιος στα 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στα 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.
Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των 10 δέκα ετών θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους κατά τη συμμετοχή τους.
Στον αγώνα των 5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Γυμνασίων – Λυκείων. Στον αγώνα των 2,5 χλμ. μετέχουν οργανωμένα και οι Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων (Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξη).
5. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ
5.1 Διακρίσεις – Έπαθλα
Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών του κάθε αγώνα δρόμου (10 χλμ., 5χλμ και 2,5 χλμ.). Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον αγώνα δρόμου της επιλογής τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το Δίπλωμα τους μέσω ειδικής εφαρμογής της διαδικτυακής Πύλης της Διοργάνωσης: www.neasmirnihistoricrun.gr.

5.2 Ειδικές Βραβεύσεις
Με απόφασή της Ο.Ε. θα απονεμηθούν ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:
• ΑμεΑ – Special Olympics Hellas
• Μαζικότερες συμμετοχές: Πολυπληθέστερες ομαδικές συμμετοχές Σχολείων, Σωματείων, ΣΔΥ.
6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
6.1 Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 (οι εγγεγραμμένοι μέχρι και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 θα φέρουν στον αριθμό συμμετοχής τους το όνομά τους).

Προσοχή: Δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές (ηλεκτρονικές – online& έντυπες) την εβδομάδα που προηγείται των αγώνων (από 2/10/17)και την ημέρα του αγώνα. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμές, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών.

6.2 Τρόποι Εγγραφής
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με οn-line εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.neasmirnihistoricrun.gr.
β. Αυτοπροσώπως στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό από 09:00 – 14:00 (ώρες γραφείου), Ελ. Βενιζέλου 16, 7ος όροφος.
β. Αυτοπροσώπως, από την 1 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο του αγώνα στο θέατρο του Άλσους Νέας Σμύρνης.

6.3 Είδη Εγγραφής Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και
β. Ομαδικές, από 6 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μίας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων τα οποία θα συμμετέχουν στο ίδιο αγώνισμα (π.χ. 10 χλμ. ή 5 χλμ.). Εγγραφή μίας ομάδας με συμμετοχή των μελών της ομάδας σε διαφορετική ενότητα αγωνισμάτων (π.χ. στα 10 χλμ. και στα 2,5 χλμ.) δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα των εγγραφών. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε συλλόγους δρομέων, αθλητικούς συλλόγους, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας ο οποίος μπορεί να συμμετέχει ο ίδιος ως δρομέας – μέλος της ομάδας, αλλά μπορεί να ορισθεί Αρχηγός της Ομάδας και πρόσωπο το οποίο δεν συμμετέχει σε κάποιον αγώνα. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους διοργανωτές.

Οι Ομαδικές εγγραφές γίνονται on-line και αναγνωρίζονται από την δήλωση του ονόματος της Ομάδας στην αντίστοιχη στήλη.

γ. Εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και 2,5 χλμ. Η εγγραφή για τον αγώνα 5 χλμ. και 2,5 χλμ. είναι απαραίτητη ακόμη και στην περίπτωση που είναι δωρεάν (μαθητές).
Για τους μαθητές η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον γίνει ομαδικά μέσα από το σχολείο τους.
7.ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή του κάθε συμμετέχοντα ανά αγώνα, παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα.

ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ 2017 – ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγώνας 10χλμ. Δρόμου Αγώνας Δρόμου 5χλμ. Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ.

ΒΑΣΙΚΟΣ
ΦΑΚΕΛΛΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δικαίωμα Συμμετοχής
Αριθμός (BIB Number)-
Ηλεκτρονική
Χρονομέτρηση*
Δώρα Χορηγών
Έντυπο Ενημερωτικό
Υλικό
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ
ΑΓΩΝΑ Τσάντα Πλάτης
T-Shirt Διοργάνωσης, Ειδικές παροχές για όλα τα αγωνίσματα. 12 € 10 € 10 € 8 € 0 € 8 € 5 € 0 €
Μετάλλιο Τερματισμού
Αποτελέσματα στο
Διαδίκτυο*
Δίπλωμα Συμμετοχής
Φωτογραφία Αγώνα*
*Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο καθώς και η φωτογραφία του αγώνα αφορούν μόνο στους αγώνες δρόμου 10 & 5 χλμ. ** Η δωρεάν εγγραφή των μαθητών αναφέρεται μόνο στην οργανωμένη ομαδική συμμετοχή τους από το σχολείο τους.

7.1Τρόποι Πληρωμής
α. Με κατάθεση
• On-line μέσω web banking ή ATM ή αυτοπροσώπως στην τράπεζα, ολόκληρου του ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής.
• ΠΡΟΣΟΧΗ: τα δικαιώματα της τράπεζας κατά την κατάθεση, βαρύνουν τον συμμετέχοντα.
• ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
 ΤΡΑΠΕΖΑ:EUROBANK
 IBAN: GR9702600330000290200344297
 Δικαιούχος: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Νέας Σμύρνης.
β. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας από την 1 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο του αγώνα στο θέατρο του Άλσους Νέας Σμύρνης και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών του αγώνα: Παρασκευή 6.10.17και Σάββατο 7.10.17. Το Κέντρο Εγγραφών, θα λειτουργήσει στον Πολυχώρο Γαλαξίας στην Πλατεία νέας Σμύρνης.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα της επιλογής του με έναν από τους τρεις τρόπους πληρωμής, όπως αναφέρονται πιο πάνω, το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής-συμμετοχής. Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης, είτε στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα είτε στην κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο θα ακυρώνεται από την Ο.Ε.
Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης με e-mail στο registrations@neasmirnihistoricrun.grή στον αριθμό fax: 210 9310408 με ευανάγνωστα τα στοιχεία του συμμετέχοντα. Εντός των επόμενων ημερών θα αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής.
Αν δεν λάβετε επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συνδρομή συμμετοχής δεν επιστρέφεται. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν υπάρξει η δυνατότητα συμμέτοχης, η Οργανωτική Επιτροπή θα αποστείλει όλο το υλικό συμμετοχής στον ενδιαφερόμενο μετά από αίτημά του.
8. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων δρόμου της Διοργάνωσης, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ, κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα για όσους είναι άνω των 35 ετών σε καρδιολογικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής για τον κάθε ένα αγώνα της Διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

9. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
• Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων, στα 2,5 χλμ., στα 5ο χλμ. και στα 7,5 χλμ..
• Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων στα 2,5 χλμ.
• Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό.
• Επιπλέον, διατίθενται μπανάνες και αναψυκτικά στους συμμετέχοντες στον Τερματισμό.
10. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Σε κάθε χιλιόμετρο των αγωνιστικών διαδρομών θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.
11. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Το χρονικό όριο τερματισμού για τα 10 xλμ. είναι 1:30 ώρα (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα μέχρι τις 10:30), για τα 5 χλμ. είναι 1:00 ώρα (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον αγώνα μέχρι τις 11:45)
12. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
12.1 Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλων των αγώνων της Διοργάνωσης (εκτός του αγώνα των 2,5 χλμ.) καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης. Για τον λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς στα 10 χλμ. και στα 5 χλμ. θα πρέπει να φέρουν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.
Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν:
• Για τα 10 χλμ. και τα 5χλμ.: στην εκκίνηση στον τερματισμό και ανά 2,5 χλμ.
12.2 Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο μετά τη λήξη των αγώνων. Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ανάρτησης των αποτελεσμάτων στο Website της Διοργάνωσης.
Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Στα 2,5 χλμ. θα υπάρχουν αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους νικητές και τρεις πρώτες νικήτριες της Γενικής Κατάταξης.
Όλοι οι συμμετέχοντες στα 2,5 χλμ. θα καταγράφουν αλφαβητικά και θα πάρουν ηλεκτρονικά το δίπλωμα τους.

13. ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Τόπος: Πολυχώρος Γαλαξίας, Πλατεία Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη. Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

• Πέμπτη 5.10.17 αποκλειστικά για τα Σχολεία από 17:00 – 20:00
• Παρασκευή 6.10.17 και Σάββατο 7.10.17 από τις 10:00 – 20:00.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους, το chip χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες 10 Χλμ. και 5 Χλμ.), καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της Διοργάνωσης.

14. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
• Κυριακή 8.10.17 από 08:00- 11:00

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

Ο Πρόεδρος
του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού,

Βαγγέλης Χατζατουριάν

 επιστολή

χάρτης


Share: