2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου» Κυριακή 15 Μαρτίου 201528 Ιανουαρίου, 2015

  

Κύριε Πρόεδρε, σας καλούμε να συμβάλλεται στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, για την επιτυχημένη διοργάνωση για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ταυτόχρονα δύο σημαντικών δρομικών αγωνιστικών εκδηλώσεων του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου

Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί ο «2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου», με τη συμμετοχή δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, στα πλαίσια διεξαγωγής του Μαραθωνίου δρόμου, θα διεξαχθούν οι Αγώνες: Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. καθώς και ο Αγώνας Δρόμου κοινωνικής προσφοράς, 2,5 χλμ., τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν για τα γεύματα αγάπης της ενορίας της Ευαγγελίστριας.

Η Ο.Ε. στα πλαίσια των αποφάσεών της έχει πάρει μια σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες , για την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων με τις δυνατών καλύτερες προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες δρομείς.

Γενικότερα αυτό που θα διαπιστώσουν οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την όσον το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την διοργάνωση των αγώνων με τις υψηλότερες προδιαγραφές και προϋποθέσεις

Η Ο.Ε. και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας, θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα, θέσπισε την Ειδική Ομαδική Κατηγορία Συλλόγων Δρομέων, καταβάλλοντας ως αντίτιμο συμμετοχής το ποσό των 10€ ανά άτομο για τον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο (αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr).

Θεωρώντας πολύ σημαντική ( την σημαντικότερη), κυρίως για την ετήσια προοπτική που μπορεί να έχει ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου η Ο.Ε. επιπρόσθετα και εκτός των παραπάνω, για την συνεργασία με τα σωματεία μέλη της ΕΟΛΣΜΑ-Υ ισχύουν:

  • 10€, συμβολική ομαδική συνδρομή
  • Βράβευση στην ετήσια εκδήλωση 5/04/15,  της Μαζικότερης Ομαδικής συμμετοχής των τριών πρώτων Συλλόγων δρομέων
  • Μετακίνηση δωρεάν από και προς το Ναύπλιο (Αθήνα – Ναύπλιο – Αθήνα), ομαδικά με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, με την προϋπόθεση της συγκέντρωσης περισσοτέρων από 35 ατόμων ανά λεωφορείο. Μπορούμε να συζητήσουμε εκτός από τον σταθμό του ΚΤΕΛ στον Κηφισό και άλλα σημεία συγκέντρωσης και επιβίβασης μετά από πρόταση της ΕΟΛΣΜΑ-Υ
  • Την στήριξη του Τοπικού Κοινωνικού Φορέα, της Ενορίας της Ευαγγελίστριας για τα γεύματα Αγάπης, με απόφαση της Ο.Ε. με όλα τα έσοδα από την συμμετοχή στα 2,5 χλμ.. Το 2014 παρά τον ελλειμματικό προϋπολογισμό η Ο.Ε. στήριξε τα γεύματα αγάπης της ενορίας της Ευαγγελίστριας με 2.500€ και με δύο φορτηγά ποτών και τροφίμων

             Τέλος σας στέλνουμε την Προκήρυξη- Πρόσκληση Συμμετοχής, και τις αιτήσεις Συμμετοχής , με τα οποία σας ενημερώνουμε για τον τρόπο ομαδικής εγγραφής των μελών σας και σας παρακαλούμε για την  ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

             Προσοχή, θα πρέπει οι εγγραφές να υποβληθούν έγκαιρα και σε κάθε περίπτωση πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων (7 Μαρτίου 2015).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

           

          

Με χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας

Share: