2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2021, Σας Ευχαριστούμε6 Ιουνίου, 2021

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2021

Για  Εσάς που  αφήσατε τις μικρές χαρές του Κυριακάτικου πρωινού, για Εσάς που το εμβόλιο του covid -19 εμπόδισε να έρθετε και  Εσάς που μόλις λίγες μέρες νωρίτερα είχατε κάνει το χρέος σας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας. θα θέλαμε να σας αγκαλιάσουμε τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά για το Δώρο Ζωής που μας προσφέρατε. Είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε τηλεφώνημα – έκκληση βοήθειας που θα γίνετε στον ΣΔΥΑ η Τράπεζα Αίματος θα ανταποκρίνεται χάρη στη δική σας σημερινή συνεισφορά.

Να ευχαριστήσουμε την Ελένη, τον Γιάννη, τον Ανδρέα, τον Στέργιο, τον Γιώργο, τον Στέλιο, τον Γιώργο, την Γλυκερία, τον Παύλο, την Ιωάννα, τον Νίκο. Να ευχαριστήσουμε και αυτούς που η προετοιμασία τους για κάποιον αγώνα δεν τους επέτρεψε να συμμετάσχουν.

Αγαπητοί Φίλοι Αιμοδότες, θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική συμμετοχή σας, στη 2η Αιμοδοσία του 2021, που έγινε σήμερα στα γραφεία μας, Γραβιάς 9-13 στην Αθήνα. Στη σημερινή  Κοινωνία που αναθεωρούνται οι ανθρώπινες αξίες  Εσείς είσαστε για  Όλους Εμάς φωτεινά παραδείγματα.

Η συμμετοχή σας και η προσφορά αίματος για τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη μας δίνει δύναμη και ελπίδα να πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν δυνάμεις και άνθρωποι που γνοιάζονται τον διπλανό τους.

Ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας, είναι μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της χειρονομίας σας.

Να είστε Πάντα Καλά, Εσείς και οι Οικογένειές Σας

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΑ


Share: