2η Αιμοδοσία του ΣΔΥ Αθήνας18 Μαρτίου, 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  του  ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς, Φίλοι Αιμοδότες

Σας προσκαλούμε σήμερα που η καθημερινότητα μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, άγνωστο σε Όλους, ένα  πρόσωπο  όχι απλά εχθρικό αλλά, δολοφονικό και καταστροφικό σε όλα τα επίπεδα της Ζωής μας, Σας παρακαλούμε να προστρέξετε ο καθένας με τον τρόπο του στον κοινό αγώνα αντιμετώπισής του.

Πρωταρχικός  στόχος Όλων να θωρακίσουμε την Υγεία μας για να μπορέσουμε να αντέξουμε, να αντισταθούμε και για να αρχίσουμε πάλι κάποια στιγμή  να ζούμε την κάθε ημέρα μας με ασφάλεια και αισιοδοξία.

Στις σημερινές συνθήκες ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας προσκαλεί και   παρακαλεί τα Μέλη του και τους Φίλους Δρομείς  να προσφέρουν το ελάχιστο σε αυτή την προσπάθεια.

Αρχίζουμε από το Σάββατο 21 Μαρτίου την  2η Αιμοδοσία του Συλλόγου για το 2020. Η Αιμοληψία θα γίνετε στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

Ο αριθμός  Μητρώου καταγραφής Αιμοληψίας  του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας είναι  11974.

Σας παρακαλούμε να προσφέρετε εφόσον  μπορείτε.

 Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά, ένα χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο που θα το χρειαστεί, μια μεγάλη υποστήριξη  στους Φορείς Υγείας της χώρας μας που αυτή τη στιγμή σηκώνουν το μεγάλο βάρος στην πρώτη γραμμή.

Έχουμε αναστείλει όπως γνωρίζετε τις δράσεις μας, μια ανθρώπινη αλυσίδα αντίστασης τα Μέλη του Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας συνεχίζουν, Είμαστε κοντά σας,  σας σκεφτόμαστε.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας


Share: