16 oς Ημιμαραθώνιος «Άκτιος Δρόμος» – Κυριακή 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015.7 Σεπτεμβρίου, 2015

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» ΠΕΡ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ:ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας
Τ.Κ. 30 100- ΑΓΡΙΝΙΟ και Ανάπτυξης ΔΗΜΟΥ
ΤΗΛ&FAX: 26410-29027 ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
E-mail:segasditikistereas@gmail.com Δ /νση: Eλευθερίου Βενιζέλου 2, Βόνιτσα, 30002
Τηλ: 26430-22232
FAX: 26430-22232
ΑΓΡΙΝΙΟ 04/09/2015 E-mail: dpsanakt@yahoo.gr
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 2895
Φ/Α53

ΠΡΟΣ:
• Ε.Α.Σ. – Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
(Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία – μέλη τους)
• Συλλόγους Δρομέων Yγείας
• Κέντρο Υγείας Βόνιτσας
• Α.Τ. Βόνιτσας
• Σ.Ε.Γ.Α.Σ
• Όλα τα Σωματεία Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, και υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, διοργανώνουν τον 16o Ημιμαραθώνιο «Άκτιο Δρόμο».
Η προκήρυξη περιλαμβάνει τους παρακάτω όρους:

1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: 16ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος – μήκους 21,098 χλμ.
2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άκτιο – Βόνιτσα
Εκκίνηση: 9:30π.μ., από Οικισμό Άκτιο – (Είσοδος Αεροδρομίου)
Τερματισμός: Πλατεία Δημαρχείου, Βόνιτσας
Διαδρομή: Η αγωνιστική διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα γίνει με την υποστήριξη του Α.Τ. Βόνιτσας (αφετηρία, διαδρομή, τερματισμός). Καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, των Νοσοκομείων Πρέβεζας – Λευκάδας και το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, τα οποία θα είναι σε επιφυλακή και με την παρουσία δύο αυτοκινήτων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας για τις ανάγκες των αθλητών-τριών.
Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 500μ. για μαθητές-τριες της Γ’- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και 1.000μ. για μαθητές-τριες Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
Η εκκίνηση και ο Τερματισμός των μαθητών-τριών αγώνων θα γίνει στην πόλη της Βόνιτσας. Εκκίνηση: Από την περιοχή Χώρα ( τα 500 μέτρα, από την Πύλη πίσω από το Κάστρο δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου και τα 1000 μέτρα, πίσω από το Κάστρο κοντά στην Εκκλησιά του Αγίου Νικολάου ). Οι μαθητές-τριες θα περάσουν περιμετρικά πίσω από το Κάστρο. Ο Τερματισμός: Στην Θέση Φάρος στο Δημαρχείο της Βόνιτσας
4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η:
α) Η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών(γεν. το 1997 και οι μεγαλύτεροι –ες), με ή χωρίς αθλητικό δελτίο.
β) Στον αγώνα δρόμου των 500μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές-τριες της Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και των 1.000μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων & Λυκείων, αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.
Γ) Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

5. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ :
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές, ξεχωριστά Άνδρες και Γυναίκες,
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα – μετάλλια και διπλώματα.
– Στους δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
– Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί μετάλλιο για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.
(Χρηματικά έπαθλα δεν προβλέπεται να δοθούν στους φετινούς νικητές-τριες.
Στους νικητές-τριες του 16ου Άκτιου Ημιμαραθωνίου, των ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες) θα δοθεί ειδική διάκριση.
Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι (3) τρεις πρώτοι βραβευμένοι της Γενικής Κατάταξης.
Θα δοθεί ειδική διάκριση, ανεξαρτήτου ηλικίας, στους (3) πρώτους νικητές-τριες, που είναι δημότες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
Ηλικιακές Κατηγορίες Αγώνα: ;
ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. 18 – 30 ετών Α 1. 18 – 30 ετών Γ
2. 31 – 40 ετών Α 2. 31 – 40 ετών Γ
3. 41 – 50 ετών Α 3. 41 ετών και άνω
4. 51 – 60 ετών Α
5. 61 ετών και άνω

6. ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Εγγραφές για τον «16ο Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο» θα γίνονται ηλεκτρονικά.
Με οnline εγγραφή: Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα, :
http://goo.gl/forms/SbIqCoLZiL
και Με αποστολή της έντυπης δήλωσης: στο email: kekomekada@gmail.com ή με fax: 26430 22232, μέχρι και την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2015.
Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει έως και την ημέρα του αγώνα μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, αφού πρώτα υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση περί της υγείας τους και παραδώσουν αυτή στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 26430- 22232(εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00π.μ. έως και 14:00μ.μ., στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και στην κα Μαλάμου Βάσω)

7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 500μ. μαθητών-τριών της Γ´-Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και για τα 1.000μ. μαθητών-τριών Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, θα γίνονται στα Γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας.
Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου των 500μ. και 1.000μ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2015, στην κα Μαλάμου Βασιλική και στην Φερεντίνου Αλέκα, στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της καλής υγείας τους.

8. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταφέρουν με (4) τέσσερα
λεωφορεία τους αθλητές του Ημιμαραθωνίου από το Δημαρχείο Βόνιτσας,
στην Αφετηρία του Αγώνα .
Ώρα αναχώρησης αθλητών-τριών: 08.00 π.μ. (την Κυριακή 04-10-2015, από το Δημαρχείο Βόνιτσας στην Παραλία) .
Σημείο αναχώρησης: Δημαρχείο Βόνιτσας .
Με την ευθύνη των διοργανωτών του αγώνα, θα συγκεντρωθούν τα σακίδια των αθλητών-τριών, τα οποία με λεωφορείο θα μεταφερθούν στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα, από όπου και θα παραλαμβάνονται.
9. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Α) Ο 16ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος καλύπτετε με πλήρη ιατρική κάλυψη. Ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην Αφετηρία, τη διαδρομή και τον Τερματισμό του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι-ες, συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – ουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι δρομείς υγείας θα υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση σε έντυπο το οποίο θα τους παρέχεται κατά την ώρα παραλαβής του αριθμού τους, ότι έχουν εξετασθεί από ιατρό, είναι υγιείς και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.
Οι εγγεγραμμένοι αθλητές-τριες στην Ομοσπονδία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καταθέτουν στην αίθουσα κλήσεως τα δελτία τους θεωρημένα από ιατρό έτσι όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

10. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές του
Ημιμαραθωνίου εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά, σφουγγάρια και τζελάκια ηλεκτρολύτες ή μπάρες δημητριακών σε 6 σταθμούς: 5ο (νερά και σφουγγάρια), 7,5ο (νερά) 10ο (ισοτονικά, σφουγγάρια, τζελάκια και νερό), 12,5ο (νερό), 15ο (νερό , ισοτονικό, σφουγγάρια) & 17,5ο (νερό)
Στον τερματισμό θα διατίθεται εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά
Αναψυκτικά και φρούτα για τους συμμετέχοντες-ουσες στον Αγώνα .

11. ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ / ΝΤΟΥΣ
Μετά τον τερματισμό, δίνεται η δυνατότητα για ντους, στους αθλητές-τριες που τερματίζουν. Θα χρησιμοποιηθούν 3 δωμάτια του Ξενοδοχείου ( hotel Vonitsa ) στην παραλία της Βόνιτσας 200 μέτρα μετά από τον Τερματισμό. Σαμπουάν και αφρόλουτρα δεν παρέχονται .

12. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, θα παρασχεθούν οι παρακάτω παροχές:
Για τους αθλητές-τριες και Συλλόγους Δρομέων που θα δηλώσουν [έγκαιρα συμμετοχή, (Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00μ.μ.), ατομική ή ομαδική συμμετοχή] στον Ημιμαραθώνιο, παρέχεται από τους διοργανωτές η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς εφόσον, συμπληρωθεί κατάλληλος αριθμός αθλητών-τριών ( άνω των 40 ΑΤΟΜΩΝ) με τον εξής τρόπο:

Α) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Αθήνα, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Μαλάμου Βασιλική και Φερεντίνου Αλέκα έως 23 Σεπτεμβρίου στο τηλ:26430-22232 και κινητό 6981216299 – Αποστολάκης Παντελής. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 03/10/2015, στις 9.00π.μ. μπροστά από τα γραφεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Δ/ΝΣΗ: ΣΤΗ Λεωφόρο Συγγρού 137, από Γλυφάδα, Μαραθώνα και Αιγάλεω), μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της πρωτεύουσας.
Επιστροφή την ημέρα του αγώνα (Κυριακή 04.10.2015), αναχώρηση ώρα: 15.00 ( απο το πάρκινγκ της Μαρίνας της Βόνιτσας).

Β) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Πάτρα (το Σάββατο 03.10.2015, με ώρα αναχώρησης 12:00 π.μ. μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- Δ/ΝΣΗ:Τέρμα Ηλέκτρας-Τ.Κ. 26333 -ΠΑΤΡΑ ) για τους αθλητές-τριες που έχουν δηλωθεί από τα σωματεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου και τους δρομείς της Πάτρας. Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04/10/2015, αναχώρηση ώρα 15:00 μ.μ. από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας.

Γ) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από τα Ιωάννινα (το Σάββατο 03.10.2015, με ώρα αναχώρησης 12:00π.μ., μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ –ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Δ/ΝΣΗ: Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18, ΘΥΡΑ 5 – Τ.Κ. 45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ). Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04.10.2015, με ώρα αναχώρησης 15:30 μ.μ., από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας.

Δ) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Μαλάμου Βασιλική και Φερεντίνου Αλέκα στο τηλ:26430-22232 και κινητό: και κινητό 6981216299 – Αποστολάκης Παντελής (το Σάββατο 03/10/2015, (με ώρα αναχώρησης 09:00 π.μ), ανάλογα με τη συμμετοχή, μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Δ/ΝΣΗ: ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ – Τ.Κ. 54636- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της θεσσαλονίκης.
Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 04.10.2015, με ώρα αναχώρησης 15.30 μ.μ., από το πάρκιν της μαρίνας της Βόνιτσας

Σε διαφορετική περίπτωση αν δεν καλυφθεί ο αριθμός των θέσεων των λεοφωρείων και μετακινηθούν με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο, θα παράσχουμε στους αθλητές-τριες, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα, διανυκτέρευση και διατροφή για το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015, σε ξενοδοχεία της Βόνιτσας.
Για την διαμονή την παραμονή του αγώνα, των αθλητών-τριών των συλλόγων Δρομέων Υγείας, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη Ιωάννινα και Πάτρα, θα υπάρξει κάλυψη του συνολικού κόστους, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.(Η μετακίνηση καλύπτεται μόνο με τα λεωφορεία της διοργανώτριας αρχής).

Γ) Για την μεταφορά σας και την διαμονή, παρακαλούμε, όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας και να επικοινωνήσετε στο τηλ: 2643022232, μέχρι και τις 23-09-2015, ημέρα Τετάρτη.

Οι αθλητές-τριες, που θα μετακινηθούν με λεωφορεία την παραμονή του αγώνα, και θα διανυκτερεύσουν στην πόλη της Βόνιτσας, θα μπορούν να διαμένουν στα ξενοδοχεία της Βόνιτσας για τα οποία θα ενημερωθούν στις 24-25 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας, θα παραθέσει δεξίωση – δείπνο το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, σε εστιατόρια στην παραλία της Βόνιτσας για τους αθλητές, οι οποίοι θα μετακινηθούν την Παραμονή του Αγώνα και θα διαμείνουν στη Βόνιτσα.
Στις 04 Οκτωβρίου 2015, μετά την απονομή θα υπάρχει μπουφές στην παραλία της Βόνιτσας μπροστά από το Δημαρχείου για τους αθλητές του αγώνα και τους μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Δ) Οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση και διαμονή αθλητών-τριών ή Συλλόγων πρέπει από πριν να έχει συμφωνηθεί με τους διοργανωτές.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ – ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους όρους της φιλοξενίας και την μετακίνηση στο Τηλ.Επικοινωνίας: με την κ. Μαλάμου Βασιλική και την Φερεντίνου Αλέκα στο τηλ: 26430-22232

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
➢: «Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: (ΜΕΤΑΛΛΙΑ – ΚΥΠΕΛΛΑ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ), ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03/10/2015, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.»

11. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ.
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται απαραιτήτως με την παράδοση των ατομικών υπεύθυνων δηλώσεων την ημέρα του αγώνα, στην Αφετηρία: από 08.30 π.μ. – 9.30 π.μ.

12. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
– Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
– Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους διοργανωτές και την Αγωνόδικο Επιτροπή.
Οργανωτικοί Υπεύθυνοι των Αγώνων ορίζονται:
1) Αποστολάκης Παντελής
2) Φερεντίνου Αλέκα
3) Μαλάμου Βασιλική
4) Ρεβίνας Παντελής
5) Λάμπρη Νεκταρία
6) Αγγελική Σάλλιαρη

Για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:
1 . Ομαδικές Δηλώσεις Συμμετοχής ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ για τον Η

 


ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ»

Δ/ΝΣΗ:ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Τ.Κ. 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ

TΗΛ.- FAX 26410-29027

E-mail: segasditikistereas@gmail.com

Προς ΑΓΡΙΝΙΟ 04/09/2015

-Ε.Α.Σ. – Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 2896

(Με την παράκληση να σταλεί Φ/Α49

άμεσα στα σωματεία – μέλη τους)

-Συλλόγους Δρομέων Yγείας

-Προπονητές Στίβου-

-Σωματεία Στίβου Της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-

-Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

– Γραφεία: Προέδρου

Υπόψη: κο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

– Ανάπτυξης:

Αρμ.Υπάλλ.: κα ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ Τεχνικό Σύμβουλο Επιτροπής Ανάπτυξηςτου Σ.Ε.Γ.Α.Σ.: κο (Απόστολο Αποστολόπουλο)

– Αγώνων – Τύπου- -(Σ.Κ.Κ.Α.) Νομού Αιτωλοακαρνανίας κο ΣΑΒΒΑ ΙΩΑΝΝΗ –

& -ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ σας αποστέλλουμε την Προκήρυξη του 16oυ Ημιμαραθώνιου «Άκτιου Δρόμου,

που διοργανώνει, Ο ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ, με το Κέντρο Κοινωνικής

Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, και υπό την αιγίδα του

Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την16oυ Ημιμαραθώνιου  «Άκτιου Δρόμου,.

Εκκίνηση: 09:30π.μ., από Οικισμό Άκτιο – (Είσοδος Αεροδρομίου)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άκτιο – Βόνιτσα.

Παράλληλα θα διεξαχθούν αγώνες 500μ. για μαθητές-τριες της Γ’- Δ΄-

Ε΄- ΣΤ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων και 1.000μ. για μαθητές-τριες

Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Η εκκίνηση και ο Τερματισμός των μαθητών-τριών αγώνων θα γίνει

στην πόλη της Βόνιτσας. Από την περιοχή Χώρα ( για τα 500 μέτρα,

Εκκίνηση ώρα 10:30π.μ.: από την Πύλη πίσω από το Κάστρο δίπλα από

το γήπεδο ποδοσφαίρου και για τα 1000 μέτρα, Εκκίνηση: ώρα

10:45π.μ. πίσω από το Κάστρο κοντά στην Εκκλησιά του Αγίου

Νικολάου ). Οι μαθητές-τριες θα περάσουν περιμετρικά πίσω από το

Κάστρο. Ο Τερματισμός: Στην Θέση Φάρος στο Δημαρχείο της

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΚΚΟΣ


Share: