07.10.2014 – Δελτίο Τύπου Σ.Δ.Υ.Πειραιά – Θρήνος για την απώλεια του Παύλου Μαρντιροσιάν7 Οκτωβρίου, 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί για ένα απ’ τα μέλη της που έπεσε δυστυχώς θύμα του απάνθρωπου μολώχ της ασφάλτου, το τελευταίο διήμερο.

Ο αγαπημένος μας φίλος Παύλος – Μπογός Μαρντιροσιάν προδόθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα απ’ τις εφιαλτικές στροφές της διαδρομής Σπάρτης – Τρίπολης και παρασύρθηκε στον όλεθρο, σε μια διαδρομή που ήταν για χρόνια η ρουτίνα του όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Απ’ το ατύχημα βγήκαν σώοι η γυναίκα του και η μικρή του κόρη, αλλά όχι ο αγαπημένος μας φίλος που σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του, το σύλλογό του και όλους τους δρομικούς του φίλους που τον αγαπούσαν γι’ αυτό που ήταν, ένα αθώο παιδί που σκορπούσε το κέφι σε όλους τους συναθλητές του.

Ας είναι ζωντανή η μνήμη του σε όλους εμάς που τον αγαπήσαμε και μοιραστήκαμε μαζί του στιγμές μοναδικές σε πολλούς δρομικούς αγώνες για χρόνια.

Για τους φίλους και συναθλητές του σας γνωρίζουμε ότι ο νεκρώσιμη τελετή θα γίνει αύριο Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Αγίου Ιακώβου των Αρμενίων στη Νίκαια του Πειραιά (οδός Φλωρίνης).

Το Δ.Σ. αποφάσισε, στη μνήμη του αγαπημένου μας Παύλου, αντί στεφάνου να συγκεντρώσει με τη συνδρομή των φίλων και μελών μας ένα ποσό για να το διαθέσει σε σκοπό που θα αποφασίσει κατά την προσεχή του συνεδρίαση τις επόμενες μέρες και θα το ανακοινώσει στις σελίδες του.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά. 


Share: