Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
22
23
24
25
26
28
29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα τιμήσει τον σπουδαίο Κρητικό σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή για την προσφορά του στον πολιτισμό του τόπου μας,την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ηρακλείου στην Πύλη Ιησού προς τιμή του Νίκου Καζαντζάκη.

Στην εκδήλωση αυτή παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Κρήτης, την Αρχιεπισκοπή Κρήτης από τους Δήμους Ηρακλείου, Αρχανών-Αστερουσίων,και από το μουσείο Νίκου Καζαντζάκη.
Επίσης έχουν προσκληθεί να πλαισιώσουν με την φωνή και την μελωδία τους οι καλλιτέχνες Ψαραντώνης- Μανώλης Λυδάκης ,Λουδοβίκος των Ανωγείων, το συγκρότημα ΕΡΑΝ,ο Νίκος Ηλιάκης, ο Μάριος Ηλιάκης το ρεμπέτικο συγκρότημα που αποτελείται από τους Βαγγέλη Κακουδάκη και Γιώργο Χαλκιαδάκη και το συγκρότημα του Αντώνη Χαριτάκη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα υπάρξει ένα μικρό κέρασμα προσφορά αποό τον γυναικείο συνεταιρισμό Γέργερης “Ιδαία Γή” & κρασί Silva Δασκαλάκη
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη αλλά λόγο του περιορισμένου χώρου θα υπάρχει ειδική πρόσκληση
για πληροφορίες τηλ: 6972016000 Καμπαξής Σπυρίδων (υπεύθυνος εκδήλωσης)

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001