Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αναζήτηση

Ημερολόγιο Αγώνων και Εκδηλώσεων

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΔΥ ΑΘΗΝΑΣ

Την Δευτέρα 5-12-22 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, Γραβιάς 9-13, Αθήνα η πρώτη  Γενική Συνέλευση  (Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός) μετά Covid -19 εποχή.

Σε ένα κλίμα αρκετά συγκινητικό προσήλθαν Μέλη του Συλλόγου, που άκουσαν και αυτά, που συνήθως δεν φαίνονται και αυτά  που πρέπει να γνωρίζουμε για τον Ιστορικό ΣΔΥ Αθήνας. Ιδιαίτερα συγκινητική ήτανε η στιγμή που η Πρόεδρος ανακοίνωσε στα παρευρισκόμενα Μέλη

 ‘ Σήμερα, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, γιατί ΟΛΟΙ έχουμε συμβάλλει σε αυτό, την μεγάλη τιμητική διάκριση που θα αποδοθεί στον ΣΔΥ Αθήνας για το πολύπλευρο, αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό του έργο.

Το ανώτερο Πνευματικό Ίδρυμα της  χώρας μας, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αθηνών θα μας απονείμει Τιμητικό Βραβείο στις 20 Δεκεμβρίου 2022, στην διάρκεια των ετήσιων βραβεύσεων και απονομών σε αυτούς που ξεχώρισαν για το έργο τους.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είναι εξαιρετικά περήφανο που σας ανακοινώνει και σας αποδίδει την Τιμή που σας πρέπει και για την δική σας συμβολή σε αυτή την διάκριση της  Ακαδημίας Αθηνών.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ’

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε να καταβάλλει προσπάθειες και να προσφέρει όσο μπορεί ώστε να συνεχιστεί το έργο του πρωτοπόρου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας.

Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Ειδήσεις Συλλόγων

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001