Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΝΩΝΑ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ & ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΝΩΝΑ(ΗΜΙΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ)

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Λόγω της απόφασης του τοπικού συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Πέτρου με αριθμό 20/ 20-07-2020, την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας και σε συνάρτηση με τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία του COVID – 19, αναγκαζόμαστε να προβούμε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να κάνουμε την διεξαγωγή των αγώνων όσο πιο ευχάριστοι και λειτουργικοί γίνεται, ενώ παράλληλα να υπακούσουμε και στις προσταγές της τοπικής κοινωνίας!

Έτσι αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τόσο τον χώρο της εκκίνησης, όσο και του τερματισμού! Για αυτό αντί να δώσουμε την εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Πέτρου, θα την δώσουμε τόσο την εκκίνηση του ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, όσο και των ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΝΩΝΑ, σε χώρο πλησίον της οικιστικής ζώνης του Άγιου Πέτρου, αλλά έξω από αυτόν!

Η εκκίνηση θα δωθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, δίπλα στο γήπεδο του Αγίου Πέτρου! Το εν λόγω εκκλησάκι, βρίσκεται όπως φεύγετε από την Κοινότητα του Αγίου Πέτρου, με κατεύθυνση το Άστρος Κυνουρίας, μετά από περίπου 700 μέτρα από το κέντρο του χωριού και πανω στον εν λόγω δρόμο, υπάρχουν ταμπέλες με ένδειξη ΄΄ΠΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟ΄΄ και προς ΄΄ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ΄΄, ενώ θα υπάρχουν και ενδείξεις της διοργάνωσης που σας κατευθύνουν προς τα εκεί!Η εν λόγω αλλαγή, επηρεάζει το συνολικό χιλιομετρικό μήκος της διαδρομής κατά 500 μέτρα περίπου λιγότερα! Εκεί στο γήπεδο υπάρχει και άφθονος χώρος για πάρκιν, όπου μπορείτε να βάλετε τα οχήματα σας, ενώ στο ίδιο σημείο θα μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας, προκειμένου να σας τα φυλάξουμε!

Επίσης στο ίδιο σημείο θα γίνει η γραμματεία των αγώνων, το Σάββατο το πρωί από τις 7.00, ενώ η προγραμματισμένη γραμματεία για την Παρασκευή, αντί για την πλατεία του Άγιου Πέτρου, θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, στο ισόγειο από 19.00 – 21.00!
Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν και αυτές στον χώρο των τερματισμών!

Σας ζητάμε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτές τις έκτακτες αλλαγές, αλλά σας ορκιζόμαστε είναι η καλύτερη δυνατή λύση, προκειμένου να κάνουμε την διεξαγωγή των αγώνων, όσο πιο ομαλή γίνεται!

ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΝΩΝΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ….ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 7η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Ο Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων

ΠΑΥΛΟΣ ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001